maanantai 27. tammikuuta 2014

Viivin syvimmät ajatukset

Heippa!

Tähän saumaan on hyvä heittää tällainen miete-postaus, vähän ajatuksia lähdöstä. Vaihtarit, joiden blogeja olen lueskellut, ovat sanoneet että viimeiset 50 päivää menee ihan liian nopeasti. Silloin naureskelin ajatukselle että minne muka puolitoista kuukautta voisi noin vain kadota, mutta näköjään se on oikeasti mahdollista. Tuntuu kuin joulukuun alusta ei olisi kuin pari päivää. Eräs sanontakin menee niin, "kun on hauskaa niin aika lentää" tai jotain sinne päin. Ymmärsitte pointin kuitenkin! :D

Paljon on tapahtunut viime keväästä, kun sain tietää että pääsen Australiaan vaihto-oppilaaksi. Yhden vastoinkäymisen seurauksena olimme viime torstaina Kuopion käräjäoikeudessa oikeudenkäynnissä. Käräjät päättyivät niin, että rikollinen (tässä tapauksessa henkilö joka aiheutti minulle ruumiillista vahinkoa viime keväänä) sai rangaistuksen ja sakkoja lievästä pahoinpitelystä. Tähän voisin sanoa, että elämä ei aina mene kuten on sen suunnitellut menevän, eikä kaikki asiat ole myöskään itsestä kiinni. Joskus voi tapahtua asioita myös itsestään riippumattomista syistä, ja vaikka niitä ikäviä tilanteita olisi halunnut kuinka paljon tahansa välttää. Kerron tämän asian teille siitä syystä, ettette kuvittele että minun elämäni olisi pelkkää ruusuilla tanssimista, nimittäin sitä se ei tosiaankaan ole aina ollut.

Ciao honeys!

I think that this is a good time to write some kind of "deep thoughts" -post. I will tell you about my feelings, what do I think about my upcoming exchange year at this time when I have less than two weeks to my departure. One saying in Finland goes somehow like this: "Time will fly if you are having a good time." I suppose I have had good time then!

I have read lots of exchange student's blogs and I have noticed that they told time will fly at the end of "waiting time" in Finland. Few months ago I thought they were kidding but now I have realized that they were serious about it. The last 50 days have literally flew. Life has been quite exciting since last spring when I found out that I am going to Australia this year. But I guess that is only good thing if life keeps me busy! :D

Mitäs muuta? 9 päivää lähtöön, SIIS 9 PÄIVÄÄ!! Alan vasta pikkuhiljaa ymmärtämään sen. Oikeastaan odotan lähtöä jo tosi paljon. Se hetkellinen pelkotila meni onneksi ohi ja nyt vain rohkeasti kohti uutta ja tuntematonta. Ensi lauantaille on suunniteltu "läksiäiset" mutta kerron niistä sitten sunnuntaina tai viimeistään ensi viikolla :)

What else is going on? 9 days until I leave!!  Now I start to realize that I am really going to Australia. Life is an adventure and I am ready to accept the challenge! Next Saturday we are about to have some kind of "leaving party" but I will tell you more on Sunday or next week :)

Picture is from here!
~ Viivi

PS! Unohdin mainita aikaisemmin että Jontte Valosaaren uusi biisi Kiinni jäit on julkaistiin 24.1.! Tsekatkaa se :)

PS! I forgot to mention earlier that Jontte Valosaari's new song Kiinni jäit was released in 24.1.! CHECK IT OUT! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)