torstai 20. maaliskuuta 2014

"Welcome to Australia!"

Moro!

Huomenna tulee kuusi viikkoa täyteen. Hullua! Paljon on tapahtunut kahden viikon sisällä. Kuten aikaisemmin kerroin, viime viikon tiistaina menimme musiikinryhmän kanssa Armidaleen (1,5 tunnin päässä) koska meillä oli esiintyminen katolisessa kirkossa. Meidän koulu on siis katolinen, jos joku ei sitä vielä ole huomannut (minä en ole katolilainen, mutta silti :D). Laulettiin kuorossa muutama hengellinen laulu ja mukana oli myös oppilaita muista kouluista. Oli ihan mukava päiväretki mukavien ihmisten kanssa :)

Heyaaaa!

Tomorrow I've been here for six weeks, how crazy is that? Lots of things have happened during these two weeks. As I told you earlier, last week's Tuesday we went to sing to Armidale with my music class. Our school is catholic (as you can see from its name, but I'm not catholic, well anywayyy) we sang in a choir and there were students from other schools too. It was a lovely trip with a lovely people :)

Girls, I love you! Mikayla & Bridget <3

Viime viikon perjantaina sitten suunnattiin bussilla kohti Sydneytä Fredin kanssa, jossa meillä oli AFS-valmennusviikonloppu. Voisinpa sanoa, että se oli elämäni paras viikonloppu. En ole ikinä tuntenut olevani niin tervetullut johonkin porukkaan (poikkeuksena toki ystävät koulussa!) Kierrettiin ympäri Sydneytä, käytiin mm. Chinatownissa, Darling Harbourilla, Oopperatalolla, Manlyssa..... Rakastan sitä kaupunkia <3 Vaihtarit oli tosi mukavia ja oli hauska päästä tutustumaan muihin, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä - vieraassa maassa, vieraassa koulussa ja vieraiden ihmisten ympäröimänä.

Last Friday we went to Sydney with Fred. We had an AFS-camp there, which means that they tried to give some good advices for us how to survive here. It was probably the best weekend of my life. I've never felt that welcome to some group as I did then (except I actually felt really welcome to school, my lovely & best friends in McCarthy <3) We walked around Sydney and we visit for example Chinatown, Darling Harbour, Opera House, Manly...... I love that city <3 Exchange students were really friendly and I really enjoyed my time with them. It's so easy to talk to them because they are in the same situation as I am - in a weird country, in a weird school and in the middle of weird people.

Fred <3
Darling Harbour
Manly
This bird was under control (it has antenna on its back) and there were lots of them in Hyde Park :)
Harbour Bridge
Opera House (more beautiful when you watch it a bit further.. :D)


All the AFS exchange students in New South Wales :)
Fireworks in Darling Harbour :)

Three Sisters, Blue Mountains
Eilen meillä oli illalla koulussa "social" mikä tarkoittaa käytännössä hillittömän hyviä juhlia. Oli paljon porukkaa ja hyvä meininki. Siellä sai äänestää "Social King and Queen" -ehdokkaita ja mä sain "Social Princess" -tittelin, mikä tarkoittaa että mua äänestettiin toiseksi eniten. Johtui varmaan siitä, että tanssin suurimmaksi osaksi lavalla muiden tanssiessa lattialla... Ja taisin ehkä laulaa ja reivata kaikista eniten :D Se oli elämäni paras ilta! Oli niin huimaava tunne kun ihmiset joita en edes tunne huutaa tanssilattialta melun yli että ne rakastaa mua ja että oon huippu tyyppi :D Aussit on ihania <3

Yesterday we had social party at school in the evening. There were lots of people and I had the best time of my life. Students were voting for Social King and Queen, and they voted me to be Social Princess (which means that I got almost votes as much as the winner Queen). That never happens to me so I was really impressed! It was probably because I danced like crazy and sang too.. :D And I went to stage to dance so I saw everyone better :D Hahahaha I had so great time!!! Thanks for all who voted me ;) <3 I love you all, Aussie mates! <3

I adore these girls, Bridget, Bree and Mikayla <3
Party animals 8)
Social Princess! :) Thanks Nick for taking this pic! :)
I took pics when I was on stage hahaha.... :D
Tällaista tällä kertaa :) Seuraavaan postaukseen tulee toivon mukaan videoita, joten sitten kuullaan taas! Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille, mä suuntaan nukkumaan nyt! :)

So this is what I've been doing lately :) Next post will probably have some videos in too. Now I go to sleep, have a really nice weekend! <3

xoxo

~ Viivi

6 kommenttia:

 1. Yes! Mahtavaa Viivi! Ihania kuvia. Ja vauhtia on näköjään riittänyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi thanks Riuska! :) On ollut tosi mukavaa ystävien kanssa ja on ihana huomata että nämä ihmiset täällä välittää musta oikeesti <3

   Poista
 2. Oooh miten hauskaa sulla näyttää olevan ... NAATIHAN olostasi ja uusista ystävistä. Terkut meidän porukalta!
  Anja-täti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut tosi hauskaa. Ihmiset on ihania! Nautin kyllä :) Terkkuja ja pusuja takaisin! <3

   Poista
 3. Saako siellä juoda alkoholia, vai onko vaihtareille jotain rajoituksia perheen/koulun/järjestäjän puolesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Alkoholinkäyttö on kiellettyä. Jos juot ja jäät kiinni, joudut luultavasti palaamaan kotimaahasi välittömästi. Esimerkiksi lasin viiniä voi juoda aterian yhteydessä jos hostperhe tarjoaa mutta siinäpä se. Ja koulun social oli alkoholivapaa :) Järjestö kieltää alkoholinkäytön jo ihan siitä syystä että vaihtarit on yleensä alaikäisiä ja se on myös turvallisuuskysymys :)

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)