sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Swimming carnival

Heippa! :)

Onpa viikot mennyt nopeasti. Kolmas viikko Ausseissa tuli täyteen eilen. Tämä viikko oli aika lyhyt, sillä koulua oli normaalisti vain maanantaista keskiviikkoon ja torstaina meillä oli swimming carnival, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että koko meidän koulu (McCarthy Catholic College) lähti kaupungin uima-altaalle viettämään iltapäivää. Ohjelmassa oli uintia, kilpailuja ja hauskanpitämistä. Oli vähän pilvistä mutta lämmintä kuitenkin. Juttelin monien tuttujen kanssa ja sain Laurenilta kyydin kotiin. Mulla on sellainen mielikuva että mun "tupa" Mackillop oli kilpailujen kärjessä sillä hetkellä. Mut siis meidän väri on punainen ja meidän piti sitten pukeutua johonkin punaiseen. Mukavaa vaihtelua normi koulupäiviin tämmöset tapahtumat! :)

Helloooo! :)

I hate to repeat myself but time has flew soooo fast!! My third week in Australia is gone now. This week was quite short because we had only three normal schooldays and on Thursday we had a swimming carnival which means that the whole school went to the swimming pool. We had competitions and we had a great time. It was a bit cloudy but warm. I talked to many people and Lauren gave me a lift back home. I think my "house" was leading at that moment Mackillop was leading! WOOP WOOP! Our colour is red and we had to have something red on. I love that kind of happenings, they really make school feel easy and fun! :)
 
 

Perjantaina meidän aussiperheeseen tuli asumaan toinenkin vaihto-oppilas, ranskankanadalainen Frederick-Anne. Nyt mulla on kohtalotoveri myös täällä ja on mukava kun on joku jolle jutella jos kaverit ei ole lähellä :) Oon muuten ruskettunut ihan älynä, kuten kuvista saattaa huomata. TYKKÄÄN :)

On Friday we got another exchange student, Frederick-Anne from French-speaking Canada. Now I have company at home and it's nice :) Oh and I have got lovely tan lines, as you can see, I like!! :)


Afrojack - The Spark on mun vaihtovuoden tsemppibiisi. Aina kun on heikko hetki niin kuuntelen tätä!

Afrojack - The Spark is my official exchange year song. When I have a bad feeling or I'm sad I will listen to this song!

Ps. Dear friends, hope you don't mind that I added few pics here. :)

~ Viivi

2 kommenttia:

  1. Hauskaa näyttää olevan! :D Ja Kivasti ruskettunutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. McCarthyssa on ihan huippua porukkaa, aina hauskaa! :) Ja kyllähän tuo rusketus on vihdoin ja viimein minuunkin tarttumassa... ;)

      Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)