lauantai 22. helmikuuta 2014

Coffs Harbour

Heippa! :)

Olen ollut Ausseissa nyt kaksi viikkoa! Aika on mennyt nopsaan. Alkuviikon olin koulussa, ja torstaina lähdettiin hostäidin ja hänen serkkunsa kanssa ajelemaan Coffs Harbouriin rannikolle. Oltiin siellä pari päivää lomailemassa, mutta harmiksemme aurinko ei juurikaan paistanut. Mutta Sawtellin ranta oli kyllä upea siitäkin huolimatta!

Heeyy :)

I've been two weeks in Australia. Time has flew. I went to school this week and on Thursday we went to Coffs Harbour with my hostmom and her cousin. We had a little holiday there. Weather wasn't that sunny as we expected. But Sawtell beach was amazing!

Poor dead jellyfish :(
Lamington :3

Tänään tultiin yhden maissa takaisin kotiin ja täällä on huomattavasti lämpimämpää kuin rannikolla. Oli mukava pikkuinen lomareissu ja ensi viikolla sitten kouluun taas uudestaan. Juttelin musaopen kanssa josko olisi mahdollista harjoitella bändin/orkesterin kanssa biisejä joita voisi esittää jossain. Ope sanoi että olisi hyvinkin järjestettävissä ;) Joten sitä innolla odottaessa. Nyt mä lähden kävelylle ja ehkä tsekkaan onko joku kavereista kotona! :) Mukavaa viikonloppua! :)

We came back home today. Weather is so much warmer here than in coast. It was lovely little trip there and in next week I go to school again. I talked to my music teacher about orchestra and band. She told me that I could possibly sing with them. But we'll see what happens! :) Now I'm going to take a little walk. Have a nice weekend! :)

~ Viivi

5 kommenttia:

 1. mä oon nii happy sun puolesta kun oot päässyt vaihtoon :3 voih toivottavasti sulla tulee olemaan maailman paras vuosi edessä

  VastaaPoista
 2. ainii, sitä voisin vielä sanoo, et kun toi sun tausta on tommonen kollaasi, ei kumminkaa kovin pitkä nii voisit laittaa silleen että tausta pysyy paikallaan. se helpottais lukemista ihan hulluna :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! :)

  Kiitos mukavista kommenteista! Oon nauttinut mun ajasta Ausseissa, vaikka toki tulee välillä heikkojakin hetkiä. Taustaan tulee varmaan muutosta muutenkin piakkoin, mutta en ole perehtynyt tuohon liikkuvuusjuttuun joten yritän tehdä parhaani! Katsotaan onnistunko :) Kiitos, että luet blogiani :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia! Maisemat siellä maapallon toisella puolella on todellakin erilaiset kuin täällä savossa! :) Lisää kuvia, odotan innolla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä koti-Savoa on aika ajoin ikävä <3 tuhansien järvien (ja murheellisten laulujen) maa. Olisipa mulla Suomenlippu liehumassa täällä! Kuvia tulee kyllä, postauksissa on tulossa ainakin my day ja ostoksia :) Paljon terkkuja! <3

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)