sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Väistä, räpätessä roiskuu! ;-)

Helloou :-)

Kylläpä aika lentää... Maanantai oli yllättävän rento päivä, aamulla käytettiin iskän kanssa äiskän autoa huollossa ja sen jälkeen kävin hammaslääkärissä. Paikkailivat sitä etuhammasta vähän vielä enemmän kasaan ja no, jospa se nyt pysyisi ehjänä. Sitten syötiin iskän kanssa lounas kiinalaisessa (hihi nami!) ja jatkettiin sieltä asiakkaisiin. Päivä meni aika nopeasti, ja kun selvittiin kotiin iltapäivällä, niin nukuin kolmen tunnin päiväunet... Siitä sitten ilta meni pikku hokkarassa, kun päiväunet ei oikein sovi mulle, varsinkaan kun sitten valvon liian pitkään.. Mut noin yleisesti kahtoen maanantai ei tuntunut yhtään maanantailta :-D

Tiistaina nukuin tuttuun tapaani kahteentoista, ja sitten kävin pihalla ottamassa rajatonta rusketusta (syrjässä asumisen hyviä puolia! :-)) ja tein italianpataa. Tuli vähän erikoista, sillä mun ruuanlaittotaidot on tosi alkeelliset, mutta kyllä se sitten syötyä tuli. Illasta sitten vähän pelailin ja katselin telkkua. Sellaista peruslomailua :-)

Nämä maisemat on olkkarin ikkunasta, tulen ikävöimään tätä ensi vuonna<3
Keskiviikkona lähdin aamulla iskän kyydillä mummilaan, ja olin siellä aamupäivän. Iltapäivällä ajoin mankin kotiin, ja sitten vähän siivoilin. Sen jälkeen kattelin viltin alla telkkaria rantasaunalla, ja oli mukavan rauhallista. Elämän parhaita asioita on pienet ja arkiset jutut :-)

Torstaina menin linja-autolla Kuopioon ja hain Vespan Riikan luota ja ajelin mummolaan syömään. Juteltiin siinä sitten jokunen tovi ja sitten ajoin Maaritille. Höpöteltiin ja naurettiin ja Maarit laitto mulle geelikynnet, jotka on muuten aika pitkät ja kyllä tykkään! ;-) Jäin sitten sinne yöksi, ja hain loput tavarat Riikan luota.


Juhannuksen partyasua ;-)
Perjantaina sitten juhlittiin Maaritin, Heidin ja Tanjan kanssa, oltiin Valkeisenlammella Kuopiossa. Sää oli mitä mahtavin! Oli tosi mukavaa viettää aikaa ystävien kanssa ja meno oli aika kova kuten arvata saattaa... ;-D

Ootte mun tukiverkko<3
Lauantaina ajoin Vespan sitten kotiin ja oon koomaillu viikonlopun. Onneks on loma<3 Nyt vaan odotellaa kaksi viikkoa ja sitten onkin Summerup Lahdessa, ja sitä fiilistellään näissä tunnelmissa:

 
Muille se on viikonloppu, meillä menee koko loppuviikko... ;-D
 
Mukavaa tulevaa viikkoa ja helteitä varsinkin! :-)
 
~ ViiviEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)