torstai 27. kesäkuuta 2013

On ilimoja pielly

Tsau lukijat! :-)

Niin se on viimeinen viikko kesäkuuta jo puolessa välissä. Aika hurjaa, että aika kuluu tätä vauhtia. Kohta huomaan jo olevani lentokentällä lähdössä Ausseihin ;-) Sitä ennen kuitenkin on vaikka millaista reissua tiedossa, Summeruppia ja uudenvuoden jälkeen viikko Lanzaroten auringon alla Maaritin, mun porukoiden ja ystäväperheen kanssa. Eli on tässä onneksi vielä kaikkea ohjelmaa ennen vaihtarivuotta, mutta eipä tuohon enää kauaa ole, kun lähtö lähenee... Jännittää!


Maanantaina maalattiin äiskän kanssa rantasaunan lauteita ja illasta käytiin Kuopiossa ja Matkuksessa kierreltiin. Ikeasta ei löydetty muuta kuin servettejä ja Ikanon puolelta ei ostettu mitään muuta kuin ruokaa Halpahallista. Illalla telkkarista tuli Kuokkavieraat, ja naurettiin sille sitten.


Tiistaina heräsin yhdentoista aikoihin, ja oikeastaan en tehnyt moneen tuntiin mitään muuta kuin pelasin Candy Crush Sagaa.... Siihen peliin jää oikeasti koukkuun, sillä oon tasolla 305 menossa! Illalla kävin Vespalla moikkaamassa Emiliaa. Oli mukava nähdä taas :-)

Keskiviikkona nukuttuani puoleen päivään, siivosin sillä välin kun porukat oli töissä. Sitten sain noutokiinalaista, ja se oli toki yhtä hyvää kuin aina. Iltapäivällä sitten ajelin taas kylälle ja näin Tiiaa. Otettiin aurinkoa ja ai että paistoikin kuumasti pilvettömältä taivaalta! <3 Rusketusta ei kylläkään tarttunut juuri ollenkaan, ja minä yleensä vain palan. Ihan tyhmää! Seuraavaksi jos en rusketu, niin ostan itseruskettavaa, ja näytän sen jälkeen sitten porkkanalta, heheh... :-D Illasta kun tulin kotiin, niin katsoin Boys Don't Cry -nimisen elokuvan Foxilta, ja se oli aika raaka tarina ihmisestä, joka yritti olla oma itsensä, mutta kohtalo oli ikävä. Suosittelen katsomaan jos kiinnostaa, ja elokuva perustuukin tositapahtumiin. Sen jälkeen menin saunatupaan nukkumaan, ja siellä olikin mukavan viileää.

Nams :3
Tänä aamuna äiti tuli herättämään kymmenen aikaan, ja meidän piti mennä tyhjentämään vedet pois veneestä, sillä oli luvattu ukkosta iltapäiväksi. Kahdentoista maissa alkoi tuulemaan jonkun verran ja lämmintä oli 30 astetta, huhhuh! Vähän ukkonen jyrisi, mutta oikeastaan ei se ilma ollut missään vaiheessa kunnolla päällä. Vettäkin oli vähän viskellyt, mutta ihan hyvä vaan että ilma vähän kevenee. Kunhan iskä tulee kotiin, niin tehdään pitsaa :-) Iskälläkin alkaa loma huomenna, ja äiti onkin ollut jo tämän viikon. Mukavaa, kun kaikki ovat kotona yhtä aikaa :-)


Tiedättekö, mitä teen nyt? Pelaan vähän lisää Candy Crushia... ;-D Mukavaa ja lämmintä viikonloppua kaikille minun ja Piitun puolesta! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)