keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Summer Up 2013

Ihan käsittämättömän upeeta!

Alkuviikko kuluu hitaasti, viikonloppu venähti taas...! :-D Sellaiset terveiset Lahden Mukkulanrannasta, Summer Up -festivaaleilta. Neljän päivän saldona jumissa oleva selkä ja ehkä vähän heikko happi, nimittäin juhlat oli ihan hillittömät, ja sinnikkäimmät juhlijat telttakylässä eivät tainneet nukkua juuri ollenkaan, ihan uskomatonta! Tulihan tuota itsekin juhlittua, koska ei siellä vain yksinkertaisesti pystynyt nukkumaan kun muut terrorisoivat parhaansa mukaan. Tosin eihän sinne nukkumaan mentykään! ;-)



Tuunattiin telttaa, Kuopio & Kato ny muijjaa ;-D
Torstaina junamatka meni yllättävän nopeasti, käytiin Lahdessa syömässä ja liikuttiin linja-autollakin tosi sujuvasti. Mukkulanranta oli hyvä paikka majoittua, vaikkakin meidän teltta oli soran ja kivien päällä, ja sen tähden on kroppa vähän jumissa nyt. Torstai-iltana ei juurikaan juhlittu sen kummemmin, tutustuttiin alueeseen ja ihmisiin... ;-D Yöunet jäi erittäin vähälle.






Perjantaiaamuna oltiin sitten jo hyvissä ajoin ylhäällä, ja suoraan kylmään suihkuun. Hävisi viimesetkin koomanrippeet kun jääkylmän suihkun alla yritti hiuksia pestä. Käytiin Maaritin kanssa Lahden keskustassa lataamassa puhelinta ja syötiin sitten siinä samalla. Ehdittiin just sopivasti katsomaan keikkoja takaisin. Perjantaina juhlittiin sitten vähän reippaammin (kuten myös lauantaina), ja perjantaihin verrattuna taidettiin nukkuakin vähän paremmin... :-D


 

Lauantaina sama meno jatkui, mutta 10000 kertaa kovempana! Käytiin tsekkailemassa kaikkia artisteja vähän, ja voin sanoa, että hauskaa oli. Ja tottakai Jontte oli pakko nähdä, ja se keikka olikin kohokohta...<3 Jatkot jatkuivat telttakylässä yhtä äänekkäästi kuin edellisinäkin öinä. Yö venähti taas aamun puolelle, ja monien sattumien kautta mun ballerinat oli litimärässä kurassa kun kävelin suoraan nilkan syvyiseen savilammikkoon, älkää kysykö miten se on mahdollista.
Jontte<3
Olin ihan sulaa vahaa...<3
Meidän partypoppoo, Johanna, Maarit ja Anniina :-)
Anyway oli ihan tosi huikee meno ja artistit veti tunteella. Noin summasummarun kokonaiskuva Summer Upista on tosi hyvä. Tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin, pidettiin hauskaa, juhlittiin hyvässä seurassa ja nautittiin hyvistä ilmoita. Päällimmäisenä esiintyjistä mieleen jäi Jontte Valosaari (nyt on jo ihme jos joku ei tähän mennessä tiedä, että Jontte on erittäin lähellä mun sydäntä...<3), Stig ja Veljenpojat. Kaiken kaikkiaan viikonloppu meni aikamatkaillessa, jos JVG:tä voi lainata, ja todellakin mun Levikset repes, kun jollekulle kelpasi mun vaatekappaleita, hah! Mulla oli tosi hauskaa tyttöjen kanssa, iso kiitos kuuluu siis mahtavalle matkaseuralle eli Maaritille, Anniinalle ja Johannalle. Tuskinpa tämäkään reissu olisi ollut näin hyvä ilman näin hyvää porukkaa ;-)

 


 

 

Viikonlopun hoetuin lause taisi olla "Illalla iloinen, aamulla itkettää" tai "Jossul on toinen" koska kirjoitettiin Johannan selkään tarpeeksi isolla Jossu :-D Ja minunkin selässä luki Viivi Vallaton, joten eiköhän ihmiset tienneet ketä on liikenteessä :-D Ja kiitos Maaritille, joka on ottanut kuvat, hyvä että joku jaksoi olla kameran kanssa, sillä mulla ei ollu koko kameraa edes mukana....

Sunnuntaiaamuna yksi teltta oli aidan toisella puolella katollaan, joku oli vissiin vähän suuttunut siihen... :-D
And what we learned about this trip? The party keeps going! ;-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)