lauantai 13. heinäkuuta 2013

Hei Scully, älä kuitenkaan dumppaa Mulderia?

Heippa!

Huh, että on viikko taas mennyt nopeasti! Olen ollut aika väsynyt sen Summer Up -reissun jälkeen, ja olenkin nukkunut aika paljon.. En ole siis oikeastaan tehnyt tällä viikolla mitään sen kummoisempaa, nauttinut vaan hiljaisuudesta ja järven liplatuksesta. Pienistä asioista on ihminen onnellinen :-)

Räppärilook :-D
Perjantaina käytiin äiskän kanssa ajelemassa Vespalla ja mankilla, ja postissa oli tullut kaksi X-Files -elokuvaa, jotka ostettiin Discshopista. Katsoinkin sitten sen X-Files - Fight the Future (Taistelu tulevaisuudesta) perjantai-iltana. Oli muuten hyvä, ja voin suositella ihmisille jotka tykkäävät scifistä. Ja minun mielestäni Scully ja Mulder ovat aika suloinen pari.... :-3
Tässä kaikki mitä leffailtaa varten tarvitsee :-)
Piitu rantasaunan terassilla :-3
Ruu sai uuden terraarion torstaina, joten mun huone vaatii jonkinlaista remppaa, jotta sen saa sinne mahtumaan. Siinäpä ehkä huomiselle duunia, juuri sopivaa askartelua lomalaiselle. En edes halua miettiä, että heinäkuu on kohta puoliin puolessavälissä, ja loma se vain kuluu.. Ehkä on parempi että ottaa nyt vain kaiken irti vapaa-ajasta, että jaksaa sitten ahertaa koulussa. Kuuluisat sanat: "Tässä jaksossa panostan opiskeluun." Niinpä ;-)


Hei Scully, dumppaa se Mulderi
Tai tapahtuu taas uus murderi
Sullon kato kosminen berberi
Duunaisin sun mustaa-aukkoo selvinkipäin...

Mukavaa viikonloppua kaikille! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)