keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

'Cause all we got is right now

Sieltä se kesä taas tuli! (Tai ainakin melkein....)

Luulin että helteet on tältä kesältä jo käsitelty, kunnes sitten tiistai-iltana lämpömittari näytti peräti 20 astetta! Aamupäivä oli taas tosi tuulinen, ja minua palelti ajatellakin ulosmenoa (miettikää miten jäässä oon talvisin) ja oikeastaan en sitten ulkoillutkaan sen enempää, mitä kävin vähän siivoamassa pihaa. Iltapäivällä imuroin rantasaunan ja laitoin siellä paikkoja järjestykseen. Sen jälkeen sitten pelasin Simsiä, ja siinä on ihan oikeasti koukuttava peli! Paljon parempi kuin kaikki räiskintäpelit yhteensä, sanon minä... ;-D


Keskiviikkoaamuna sitten lähdettiin äiskän kanssa Kuopioon. Menin herättämään Maaritin puoli 9 aikaan, ja siitähän sitä juttua sitten riitti yhteentoista asti, kun äiti tuli hakemaan. Sitten mentiin käymään Riikan luona, ja jututettiinkin koko poppoota ja mummia myös, kun on siellä lapsenvahtina. Tosiaan oli ihan vain pikavisiitti, ja sitten tultiinkin jo kotiin. Perushengailua siinä sitten, ja kuudelta alkoikin McLeodin tyttäret uudestaan ihan alusta. En viimeksi sarjan tullessa telkkarista seurannut sitä alusta asti, niin nyt oli tosi hyvä tilaisuus aloittaa puhtaalta pöydältä. Siinä sarjassa on tosi kivoja maisemia - Australiasta tottakai! ;-)

Ettei tästä tulisi nyt ihan tylsä postaus, niin tässä pari koottua kuvaa iPadin kätköistä, aurinkoista keskiviikkoiltaa! :-)

Colosseumilta vuonna 2011 :-)
Google Earth tietää missä me asutaan..... :-D
~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)