tiistai 2. heinäkuuta 2013

Hei, kesäheinä!

Moikkelismooi! :-D

Sunnuntaiaamuyöllä otettu kuva, Nokia takaa laadun :-)
Mitäs heinäkuuhun kuuluu? Meillä päin ensimmäinen päivä oli aika sateinen ja pimeä. Surkealla säällä siis aloitettiin tämä kuukausi. Sunnuntaiyönä valvoin kolmeen asti, kun ukkosti, ja unet jäi sitten vähän vähemmälle... Pakottauduin nousemaan ylös ennen puoltapäivää, ja sitten lähdettiin melkein heti mummilaan äiskän kanssa. Tehtiin mansikkakakkua mummin ja äiskän kanssa ja enkä tietenkään muistanut ottaa kuvaa siitä... Mutta hyvää se oli joka tapauksessa :-) Illalla sitten saunottiin oikein olan takaa serkkujen kanssa ja syötiin mummin paistamia lettuja :-3

Tiistaina heräsin kahdeksan aikaan, kun piti ehtiä äiskän ja iskän mukaan Kuopioon. Jäin rautatieasemalle odottelemaan Maarittia, ja sitten käytiin ostamassa junaliput Lahteen ja takaisin. Summerup siis kutsuu, lähdetään torstaina ennen puoltapäivää ja tullaan takaisin sunnuntaina iltapäivällä. Tulee mahtia! ;-) Sen jälkeen kun selvittiin sieltä rautatieasemalta, niin pyöräiltiin pitkin Kuopiota ja minä istuin tarakalla (oli hauskaa vaikka takapuoli vähän kärsikin kuopissa :-D) ja käytiin pitsalla Mira Marissa. Vähän satoi vettä niskaan, mutta nekin oli vain ohimeneviä kuuroja.

Viikonlopun sääennusteet puhuu vähän ristiin, ensimmäinen sanoo että sataa vettä, ja toinen sitten lupailee aurinkoa. Toivon mukaan jälkimmäinen pitää paikkaansa, eikä tarvitse raahata mitään paksuja vaatteita mukaan sinne Lahteen. Ja ennen kaikkea ettei teltta kastu ja vuoda läpi, sillä sen verran olen minäkin telttaillut ja tiedän sen, että sateella se kyllä pitää vettä vähän huonosti... No jospa meillä olisi tällä kertaa tuuria sään suhteen :-)

Ylihuomenna lähdetään! Ketä muita on tulossa Summerupiin? ;-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)