sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesä mun sydämessäin

Ensimmäinen kuukausi kesälomaa on mennyt! Torstai-iltana oli aika kova myrsky, ukkosti tosi paljon ja salamoita näkyi tosi monta. Myrsky kesti yli 12 tuntia, ja meilläkin oli sähköt poissa kolmatta tuntia illalla. Onneksi ne tulivat takaisin yhdeksän maissa, niin ei jääkaappi ja pakastin sulaneet. Ukonilma on kamala, kun kuuluu tosi kova jyrinä ja ilma on painostava, ei ole mun juttu...

Perjantaina sitten nukuin yhteentoista (heheh tuskinpa tarvitsisi erikseen edes mainita) ja iltapäivällä pesin Piitun, kun toinen on raapinut itseään jo jonkin aikaa. Järvivesi pitäisi joka kerta huuhdella pois sen turkista, ettei tule hotspottia. Tosiaan pesin sen ja tuli puhdas koira :-) Piitu tykkää kylvetyksestä, ja siksi se kävi niin helposti. Leikkasin sen kynnet sitten siinä samalla, niin kun teen joka viikonloppu. Illasta sitten otin aurinkoa ulkona ja huudatin musiikkia. Ihanaa kun ei ole valittavia naapureita, voi tehdä melkein mitä haluaa... ;-)

Saunan lauteet ja seinä, lauteet ovat mustat ja seinä on hiekan sävyinen :-)
Lauantaina sain itteni ylös ihan ihmisten aikoihin, ennen yhtätoista. Porukat oli jo rantasaunalla viimeistelemässä maalauksia ja muita. Itse en oikein tehnyt yhtään mitään, mutta niin se sauna sitten valmistui ja saunottiin ensimmäisen kerran. Kyllä se on vaan niin että puusaunassa on erilaiset löylyt :-) Kylvettiin oikein olan takaa ja uitiin järvessä, oli kivaa! Illalla telkkarista tulikin Mad Max 2 - Asfalttisoturi, joka on -yllätys yllätys- tehty Australiassa. Oli aika raaka elokuva, mutta juoneen kiinnipäästyäni elokuvassa olikin hyviä käänteitä. Olen kuitenkin katsonut parempiakin, mutta Maxin koira oli kyllä aika suloinen... :-)


Sunnuntai meni oikeastaan siinä, että keskityin rauhassa olemiseen, eli en siis tehnyt mitään. Soiteltiin Maaritin kanssa ja vaihdettiin kuulumisia. Ulkonakaan ei oikein voinut olla, sillä paarmoja oli ihan älyttömästi! Tosi ällöttävää, ja varsinkin kun ne ovat niin kamalan isoja. Jotain saatiin kuitenkin aikaiseksi, kun iltapäivällä äiti leipoi appelsiinikorvapuusteja, nami :-)


Ensi viikolla onkin jo Summerup. Lähdetään tyttöjen kanssa torstaina junalla ja tullaan sunnuntaina. Sitä ennen on kuitenkin vielä paljon tehtävää, ja saa nähdä miten saan ajan riittämään kaikkeen :-) Eli siis on kaikkea mukavaa tiedossa, ja niistä sitten postausta lähempänä :-)

Oikein mukavaa ensimmäistä alkavaa heinäkuun viikkoa kaikille!

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)