keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Päällimmäiset ajatukset tältä päivältä

Moro! :)

Mitä kuuluu sinne maapallon toiselle puolelle? Kuulemani mukaan siellä on plussan puolella ja lumet hävinnyt.. No täällä Tamworthissa on ollut joka päivä lähemmäs 40 astetta lämmintä ja täysaurinkoa. Eilisiltaa lukuunottamatta ei ole satanut. Pimeä tulee täällä nopeaan ja aurinkoa riittää yli 13 tuntia. Koulussa on ollut mukavaa ja olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin (joiden puolienkaan nimiä en muista, saatikka tunnista satojen oppilaiden seasta....) ja opettajat muistavat mut nimeltä! Aussit on tosi ystävällisiä ja huumorintajuista porukkaa. On ollut mukavaa kun he ovat ottaneet minut niin avoimin mielin omaan porukkaansa.

Tänään minulla oli viulu mukana koulussa. Olipa mukavaa soittaa pitkästä aikaa! Osasinkin juttuja vielä ja nopeasti ne muistuvat mieleen. Musiikinopettaja on erittäin mukava ja hän mielellään opettaa minulle viulunsoittoa aina kun ehtii. Pitää yrittää pitää itseni kiireisenä ettei ehdi ajattelemaan liikaa. Jostain syystä välillä ahdistaa vaikka kaikki on ihan hyvin. Johtuu varmaan kulttuurinvaihdoksesta ja oudoista tavoista, joihin ei ole päässyt vielä mukaan.

Olen aika väsynyt, ja seuraavaksi suuntaan suihkun kautta nukkumaan. Onneksi ylihuomenna on jo perjantai. En tiedä vielä viikonlopun suunnitelmia, mutta eiköhän nekin selviä pian :)

Me and Piitu before I left.
Ottakaa iisisti Suomi-ystävät! :) <3 Tässä kuva minusta ja Piitusta vähän ennen mun lähtöä. Paras ystävä <3

Sorry, no English translation this time :( In a nutshell, I told how my day was and same things as I did in the last post. Good night everybody! :)

~ Viivi

2 kommenttia:

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)