keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

The only heaven I'll be sent to is when I'm alone with you

Heippa!

Keväiset säät ovat menneet eikä aurinkokaan ole näyttäytynyt vähään aikaan. Kesälomaan on enää kaksi kuukautta jäljellä, ja odotan sitä oikeastaan kuin kuuta nousevaa. Vaikka keväällekin on jo suunniteltu kaikenlaista, kesä on kuitenkin se mun juttu. Ei tartte pukea toppatakkia ja montaa kerrastoa vaatteita, kun kesäisillä mekoillakin pärjää. Ja sitä auringon määrää, kun se vielä kajastaa jostakin aamukolmen aikaan!

Hey people!

The springly weather has gone and we haven't seen the Sun in a while either. Only two months until summer holidays, I'm really looking forward to that. Even tho we have plenty of plans for the spring, I'm still a summer person. Really, who wouldn't love it? You don't need to get dressed up in a thousand pieces of clothes when you can just wear thin dresses and shorts. Gotta love that. That's what I really miss about Aus! But there's something I specially love in Finland - the sunset at 3am, when the Sun doesn't really go even down...

Olen tällä hetkellä työvaltaisessa opiskelussa pienessä kulttuuriyhdistyksessä. Opin täällä perus toimistohommia ja tapahtumien järjestelyä. Kyllä tämä koulun penkillä istumisen voittaa, olen tosiaan ollut täällä jo helmikuun puolestavälistä lähtien. Pieni toimisto aivan Kuopion keskustassa takaa helpot työmatkat ja oikeastaan lyhyen matkan minne tahansa. Haaveilen tosin pienestä lomamatkasta jonnekin - se ei vain oikein onnistu pelkällä opintotuella ja -lainalla. Palkallisen työpaikan hakeminen on ollut kova sana, ja odottelenkin vastauksia erinäisistä työpaikoista.

At the moment I'm working via my school. This is a little organisation in the heart of Kuopio and I learn basic office jobs here. This beats studying at school anytime and I actually enjoy this. I'm dreaming of a little vacation overseas, but it's not possible at the moment - you can't afford it with only student money and loan. I'm expecting to hear about few workplaces I sent my applications in, but then I'll see how it goes, do I get a job or not.


Palattuani Suomeen oon lähinnä vaan ottanut kiinni sitä aikaa kavereideni kanssa, minkä menetin viime vuonna. Oon siis juhlinut aika paljon, mutta voin sanoa, että kivaa on ollutkin! Kuopiossa on koluttu Passion, Onnela, Ale Pub ja muutama muu. Joskus ollaan oltu touhuilla myös keskellä viikkoa ja sitten vain rellestetty menemään. Tämä on vain se vaihe, kun on juuri päässyt sisään 18-vuotiaan elämään ja kun on ollut koko edellisvuoden poissa. Ei se olisi näin kivaa jos mulla ei olisi tätä huippuporukkaa mun ympärillä <3


After I returned to Finland I've been catching up the time with my friends that I lost last year. I've been partying a lot, but I have to say that it has been amazing! In Kuopio we've been to Passion Club, Onnela, Ale Pub and few more, and sometimes we've been there even in the middle of the week. It's just the time when you've turned 18 and you haven't seen your friends in a year. It wouldn't be this fun tho if I didn't have all these amazing friends with me <3

Ja aikuisten oikeasti, en voisi olla onnellisempi kun saan jakaa arkeni Janin kanssa. Musta tuntuu, että meillä on sellainen maaginen yhteys, näinkin lyhyessä ajassa kuin kolme kuukautta, me ollaan opittu jo lukemaan toistemme ajatuksia. Kuulostaa kliseiseltä, mutta tarvitsen just tällaista tasapainoa ja rauhaa mitä Jani mun elämään tuo. Me ollaan täydellisessä tasapainossa meidän suhteessamme ja meidän on helppo olla yhdessä.

I'm being absolutely serious when I say I couldn't be happier when I share my life with Jani. I feel like we're having a magical connection even tho we've been together only a short time, three months. I feel like we're reading each other's minds. It sounds really cliché but this is what I really need - this balance and peace what Jani brings into my life. We're balanced and it's extremely easy to be together.


Life's easy when you have someone to share it with <3

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)