keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Parin viikon kootut palat

Moro!

Ensiksi anteeksi että postaustahti on hiljentynyt, olen ollut oikeasti tosi kiireinen ja väsynyt. Orientaatioleiri tuli ja meni ja oikeastaan se tuli ihan tarpeeseen. Tapasin monia uusia tuttavuuksia ja oli hyvä päästä kyselemään kaikkea mitä mielessä liikkuu vaihtovuoteen liittyen. Mulla on koeviikko nyt ja kamalaa stressiä pitänyt ennen sitä ja nyt paraikaa myös. Joten en nyt sössötä tähän mitään enempää, laitan kuvia menneiltä viikoilta :-)

"Monipuolinen" aamupala mitä söin orientaatioleirillä (loppupeleissä, ketä kiinnostaa? :-D)

Veera-serkku kiipeilee mummilan vaahterassa viimeistä kertaa, kun sitten puu kaadettiin. Sain tuttavaperheen luottoystävältä ihanat sulkakorvikset, kiitos Tanjalle! Aamuinen auringonpaiste Porvoon Övikin leirikeskuksen rannassa.
Antakaa anteeksi tämä kiire. Lupaan kirjoittaa enemmän kun vaihtoasioissa tapahtuu oikeasti jotain. Isäntäperheestä ei ole vieläkään kuulunut mitään, mutta antaa ajan kulua ja kyllä nekin tiedot tulevat ennen pitkää.

Hyvää yötä rakkaat lukijat! Muistakaa tsekkaa Sannin uusi albumi Sotke mut. Oon ihan rakastunut tähän albumiin ja Spotifyssa tulee kuunneltua aika paljon. Take it easy!


~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)