maanantai 4. marraskuuta 2013

Väsynyt pieni bloggaaja

No ei siinä! :-)

Mua väsyttää ihan tajuttomasti. On väsyttänyt jo monta päivää, ja siitä syystä pahoittelen että en ole päivittänyt mitään, eikä tästäkään postauksesta tule muuta kuin toteaminen että kyllä, olen vielä hengissä :-D

Viime viikko meni tosi nopsaan ja perjantaina heitettiin Maaritin ja Veeran kanssa bilevaihde päälle ja Veeran kanssa valvottiin sitten aamun pikkutunneille asti. Oli ihan hauskaa, vaikka alkuillasta meinasi vähän tulla pari muuttujaa, mutta onneksi kaikki sitten kääntyi hyvin päin. Lauantain puolella sain sitten tietää, että mut on sijoitettu ainakin tällä hetkellä NSW:iin (New South Wales) mutta perhettä ei ole kuitenkaan vielä tiedossa. Sitä tunteiden heittelyä! Ensin olin ihan shokissa ja sitten vähän itkinkin, sen jälkeen olin vaan ihan käsittämättömän iloinen. En malttaisi odottaa tulevaa viikonloppua, kun meillä on valmentautumisleiri Porvoossa muiden talvilähtijöiden kanssa. Sain muuten jo lentotiedotkin, mutta teen näistä jutuista myöhemmin tällä viikolla (toivon mukaan) postauksen, kunhan saan vähän kerättyä energiaa.

Äääääh on ihan huono omatunto kun ei ole mitään muuta järkevää kerrottavaa :-D Antakaa anteeksi epäaktiivisuuteni, lupaan korjata asian! :-)

PS. Rakastan Stigin uutta musatyyliä! <3


~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)