torstai 12. joulukuuta 2013

Blogi 1v.

Moro! :-)

Olikohan virhetikki pyytää aikaa kulumaan nopeammin, kun nyt tuntuu että en ehdi silmiä räpäyttää kun on viikko aina mennyt. Ja ihan liian nopeasti, tuntuu että kaikki asiat jää puolitiehen kun aika loppuu kesken. Mutta jokatapauksessa, mä sain isäntäperheen eilen!!! Siitä en tässä vaiheessa vielä kerro, kun en tiedä onko se soveliasta tms, ymmärrätte varmaan :-D Mutta sen verran voin kertoa että vaikuttaa tosi hyvältä, ja sijoituspaikkana on Tamworth, noin 415 km Sydneysta sisämaahan päin. Lähtöön on enää 52 (!!!!!) päivää, ja viikon päästä mulla on synttärit. Ihan hillitöntä!

Hey everybody!

Do you think that it was a mistake to hope time go faster? I feel so right now, I can't even close my eyes and another week has gone. Then I have big news for you: I GOT MY HOSTFAMILY YESTERDAY! I'm so excited. I won't tell more now because I don't know is it acceptable already, I hope you understand. I'm gonna live in Tamworth, it's about 415 km from Sydney. 52 mornings left until I leave. Amazing... And next week I have birthday! Life is showing its best sides, gotta love this.

Mitä on siis tapahtunut menneen vuoden aikana? Kokoan parhaat kuvat ja kerron tarkemmin niistä.

So, what has happened during the last year? I'll put the best pictures here and tell more about them.

Alkukeväästä poltettiin nuotiota meidän rannassa, saatiin hienot leimahdukset aikaan :-D
We had a little camp fire on our beach (haha, yes, it's our beach) and look at the flames!
Abien penkkaripäivänä helmikuussa meno oli lukiolla tosi kreisi meno.
In February third year students had their own annual party so they made us look ridiculous.
Sitten sain tietää että pääsen Australiaan vaihto-oppilaaksi. En ole varmaan ikinä ollut niin tunteiden valtaama kuin silloin. Olen ihan käsittämättömän onnellinen, että tämä tapahtuu juuri minulle.
 Then I got a message that I have been chosen to go to Australia in 2014. I have never felt so crazy, every feeling at the same time. I'm so, so, so happy that this is happening just for me.


 Tämä oli yksi vuoden 2014 kohokohdista, nimittäin Maaritin synttärit huhtikuussa! Huippupippalot, huipputytöt! <3
This was one of the best moments in 2014. Maarit's birthday in April, so amazing party, so amazing girls! <3


Heti kun kesäloma alkoi, niin kävimme Riikan perheen kanssa karavaanarireissulla Etelä-Suomessa. Oli kivaa kierrellä asuntovaunun kanssa :-)
At the beginning of the summer holiday we went to a trip with my aunt's family. We went to Southern Finland with a caravan. We had a great trip!


Juhannuksena oltiin tyttöjen kanssa Kuopiossa, oli tapahtumarikas reissu! :-D
We spent Mid summer party in Kuopio, haha so much happened!Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.. Vuoden varmain paras kohokohta - Summer Up 2013 (Ja Jontte tietty!!)
Pictures tells more than thousand words.. Probably the best thing in this year - Summer Up 2013 -festival (and Jontte Valosaari of course!)

 

Syksyllä alkoi koulut ja marraskuussa oli orientaatioleiri. Syksy meni nopeasti eikä silloin ollut mitään erikoisia tapahtumia. Nyt on kohta jo joulu, ja oikeastaan ihan hyvä että on joululomakin alkaa ensi viikon perjantaina. Tämä vuosi oli aika tapahtumarikas, ja monista asioista otettiin oppia. Virheitäkin tuli tehtyä ihan jonkin verran, mutta onneksi ympärillä on anteeksiantavaista porukkaa. Olen menettänyt ystäviä, mutta saanut myös läjän uusia. Tuntuu helpottavalta huomata, että loppujen lopuksi asiat menevät hyvin vaikka alamäkiä olisikin. Mulla on maailman parhaat ystävät ja perhe <3

In autumn schools started and in November I had the camp about the exchange year. Autumn went fast and nothing special happened. It's almost Christmas and it's pretty good that winter holiday starts next week's Friday. This year was quite exciting and lots of things happened. I learned a lot about life and how to behave when you have made a mistake. Actually I made few mistakes but it's a bless that I have so much people around me who forgive easily. I have lost friends but I have made few new ones too. It's so relaxing to notice that at the end things go well even you had have bad times. I have the most best friends and family <3

Loppuun vielä tämän vuoden kuunnelluimmat biisit, mitä mä ja kaverit ollaan luukutettu ja juuri ne helmet, joihin sisältyy eniten muistoja <3

And now here are the songs me and my friends have listened for the most in this year. So, here are the songs <3


Kiitos menneestä vuodesta ja kaikista lukijoista! Jatkamme samaan malliin ;-) Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua! xoxo

Thanks for the past year and thank you all my readers! We keep going the same way in future. Good night and have a great weekend! xoxo


~ Viivi2 kommenttia:

 1. Bongasin sattumalta sun blogin ja oon iteki lähössä vaihtoon (tosin vasta kesälähdöllä ja Amerikkaan). Sullahan on jo lähtö ihan lähellä joten tsemppiä sinne! :)

  http://aili-in-the-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitoksia tsempeistä, sitä tosiaan tarvitaan! Nyt alkaa nimittäin oikeasti jo jännittää, ja jossain vaiheessa saattaa epätoivokin iskeä. On vähän vaikea pitää elämä kontrollissa kun alkaa ajattelemaan että kohta joutuu hyvästelemään kaikki joksikin toviksi. Mutta siitä selvitään ja vaihtovuodesta otetaan kaikki irti! Mukavia odotteluaikoja sinullekin, se aika menee kuin hujauksessa :)

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)