torstai 24. huhtikuuta 2014

100. post - Canberra

Moikka!

Tämän on siis blogin 100. postaus, jipii! Sen kunniaksi on teidän vuoro puhua, kysymyspostausta tulossa parin viikon sisään, joten laittakaahan kysymyksiä tulemaan! Saa liittyä suomielämääni tai aussielämääni tai kaikkeen maan ja taivaan väliltä, kunhan ovat asiallisia. Jättäkää kysymykset kommenttilootaan.
Sanotaanko, että viimeiset kysymykset pitää laittaa ensi viikon perjantaina, joka on 2.5. mikä on mun nimipäivä! :) Joten nyt on teidän vuoro olla äänessä.

Pari viikkoa sitten lähdettiin tosiaan Canberraan ja oltiin siellä torstaista tiistaihin. Ohjelmassa oli muunmuassa turistibussilla kiertelyä, Australia War Memorialiassa (paljon sotaan liittyviä juttuja) ja eläinpuistossa vierailua, taidegallerioihin tutustumista ja parlamenttitalojen edessä selfieten ottamista :D Toki riidoilta ei sielläkään vältytty, mutta suurimman osan ajasta mulla oli ihan hauskaa. Olin tosin pari päivää älyttömässä päänsäryssä, joka sitten aiheutti kaikissa kränää ja pahaa mieltä. Mutta kuitenkin oli näkemisen arvoinen paikka. Antaa kuvien puhua (vaikka ne eivät järjestyksessä olekaan! :D)

Helloooo!

So, this is the 100. post on my blog. Yayy! So now it's your turn to speak up, ask questions about what ever you want! You have two weeks to ask and last questions has to be ask on 2.5. which is my nameday! :) So leave questions to commentbox, thank you :)

Two weeks ago we went to Canberra on Thursday and we came back next week's Tuesday. We saw lots of things, Australia War Memorial, the zoo, Art galleries, Parliament Houses etc..... I had good time but we didn't avoid argues (again...) Maybe someday I'll stop causing harm. But anyway I loved Canberra and now I add some of the best photos :)
#SELFIE and old Parliament House behind :) #Quality oh yes it sucks :D
We went to see Sydney Dance Company in Canberra! :)
Australia War Memorial
Old Parliament House

Viime viikonloppuna olin taas Walgettissa lomailemassa. Sanoisinko, että kaikki päivät jotka vietän siellä on parasta aikaa. Harmi, että se on kuitenkin muutaman tunnin päässä täältä :( Ja puhuin myös AFS:n tukihenkilölle, joka vain kehotti minua selviämään ongelmistani täällä. Näinkö tämä toimii? En tiedä miten pitkään jaksan, vaikka nyt meillä onkin "parempi" kausi taas menossa ihan yllättäen. No ihan sama, kyllä asioilla on tapana järjestyä vaikka nyt vähän ärsyttääkin kun ei tukea oikein heru kunnolla.

Huomenna on ANZAC-day mikä tarkoittaa Australian ja Uuden-Seelannin sotilaitten muistopäivää. Luultavasti menen marssimaan McCarthyn porukoissa kaupungille jos saan talviuniformun kuntoon (kravatti oli yllättäen väärä..) meinaan hame on vähän liian pitkä. No mutta se selviää huomenna. Koulu alkaa tiistaina (vissiin :D) ja siitäpä se arki lähtee taas rullaamaan. Paljon terkkuja Suomeen, kyllä mä jotenkin täällä selviän :)

Last weekend I was in Walgett again. I have the best time there everytime I go there. Too bad that it's few hours away from here :( Tomorrow is ANZAC-day and I probably go to march with McCarthy to the town. Depends if I get my winter uniform fixed (tie is wrong and skirt is too long...) Well we'll see that tomorrow. School starts at Tuesday (I guess?!?) and well everything will be normal again. Kisses & hugs to Finland, I miss you all <3 Mom and dad don't worry, I'll survive somehow :)~ Viivi

Ps. LOTS OF QUESTIONS, PLEASE! :)

2 kommenttia:

  1. Terve, miltä ne kiivi-hedelmät oikeasti maistuu? Vai kasvaako niitä siellä teillä ollenkaan. :) Kysyy Tane

    VastaaPoista
  2. Mikä on ollut mieleenpainuvin hetki hyvässä/pahassa tähän menessä?
    ps. kivoja kuvia jälleen... :)

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)