maanantai 28. huhtikuuta 2014

Anzac-day

Heissan! :)

Viime perjantaina oli siis Anzac-päivä, joka tarkoittaa Australian and New Zealand Army Corps eli Australian ja Uuden-Seelannin armeijajoukkojen juhlapäivää. Kaikkialla Australiassa ja Uudessa-Seelannissa juhlitaan tätä päivää 25. huhtikuuta. Minulle kerrottiin, että yleisesti aussit juhlistavat tätä päivää aika railakkaasti (kaljanjuontia ja juhlimista).

Me marssimme aamupäivällä McCarthyn oppilaiden kanssa kaupungin paraatissa. Mukana oli myös muita kouluja, ja tuntui että koko kaupunki oli tullut katsomaan paraatia, siellä oli niin paljon ihmisiä! Tunsin itseni ylpeäksi, kun sain olla mukana kunnioittamassa sotaveteraaneja. McCarthyn oppilailla piti olla talviunivormu päällä ilman päällysjumpperia.

Heyyy everyone! :)

Last Friday was Anzac-day which stands for Australian and New Zealand Army Corps. They celebrate it everywhere in Australia and New Zealand on 25th of April. They told me that usually aussies party hard on that day (beer, beer, beer....)

We marched on that day with McCarthy students in Tamworth's parade. There were lots of other schools too and I thought that the whole town went to see the parade, so much people everywhere! I felt proud to be marching there for the war veterans. McCarthy students were told to wear winter uniform without jumper.

Winter uniform! :D
Anzac-biscuits.
Dad I think you might find this interesting! :)
Because one selfie isn't enough (Y)
Oli mukava päivä noin kaiken kaikkiaan. Käytiin myös kahvilla kavereitten kanssa paraatin jälkeen. On ihan mukava joskus vain olla ja viettää aikaa ystävien kanssa. Nyt on kuitenkin laitettava läppäri pois joksikin aikaa, olen jumittunut tähän jo aika pitkän aikaa! :D

It was a really nice day. We went to have a cup of coffee with friends afterwards. I just love to spend time with my friends without any rush. But anyway now I have to put my laptop away because I've been spending too much time on this!!!! :D

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)