torstai 1. toukokuuta 2014

Kappale kauneinta Suomea

Mun elämä on pelastettu. Sain eilen paketin Suomesta, joka oli täynnä karkkia - suklaata, lakuja, salmiakkia, purkkaa, toffeeta, minttusuklaata (!!!!!!!)...... En ole aikoihin ollut näin onnellinen. Näin hetkellisen epätoivon hetkellä tämä ihana paketti pelasti mun viikon. En usko, että suomalainen
suklaa voi koskaan enää maistua näin hyvältä!!

Paketissa oli myös maailman suloisin nallekarhu. Nyt minulla on vihdoin unikaveri, ja joku jolle kertoa huolet ja murheet, kun ei täällä oikein muille voi puhua. Ette voi kuvitellakaan, miten tämä paketti pelasti mun elämän.

The best #selfie ever, with my brandnew teddybear from Finland! <3


So I got a package from Finland yesterday. It was full of lollies - chocolate, liquorice, salty liquorice, chewing gum, toffee, mint chocolate (!!!!! my fav).... I've never been this happy. I've been feeling a bit sad and not-so-bright so this made my week and really saved my life.

I got also the cutest teddybear ever. Now I finally have someone who to talk, because I don't trust anyone else so much. You know, there's always someone who doesn't care if I tell something deep. This teddybear is more important to me than you can even imagine.

Siinä siis kappale kauneinta Suomea - kaikki tiivistettynä. Maailman parhaat karkit ja rakkaudella lähetetyt kirjeet ja nallekarhu. Rakastan teitä äiti ja isä <3

It's a piece of the most beautiful Finland (it's the name of the song under this!) The best lollies ever and the letters which are full of love and of course the teddybear. I love you so much mom and dad <3


~ Viivi

4 kommenttia:

 1. Kiitos Viivi, näytitkö mammalle pakettia ;-)
  Mikä on nallen nimi? Toivottavsti tuo paketitn sisältö auttaa pidempään kuin viikon heh heh....
  T.Äde <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytin toki ja katkerankateellisia kasvoja saattoi havaita! ;D Eivät keksineet sitten enää mitään mistä ilkeillä. Viivi vs. maailma 1-3 (mä voitan vielä!!) ;)
   Nallelle ei ole nimeä vielä keksitty mutta se kyllä kolahtaa sitten kun on tarkoitus :) Ainakin toistaiseksi on nameja jäljellä vielä, koska en edes tarjoa muille kun ovat olleet ikäviä mulle!! :D Haha onpas lapsellinen kommentti, mutta lapsihan minä vielä olenkin ;)

   Poista
 2. Oi ihana mikä paketti Itse en meinannut selvitä Briteissä kolmea viikkoa ilman suomalaista ruokaa (lue: karkkia) joten ymmärrän täysin sun superfiilikset ton paketin jälkeen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep se oli aika ihana juttu! Varsinkin kun oli ollut jo jonkin aikaa ikävä fiilis niin sitten piristi kummasti :) Kuitenkin kohta jo neljä kuukautta oon täällä ollut! :)

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)