tiistai 27. toukokuuta 2014

Sing it out!

Heippa!

Joko olette päässeet kesälomille ja ottamaan aurinkoa? Viimeisimpien tietojen mukaan siellä Suomessa on ollut mukavat kesäilmat, mutta ovatko jo vaihtumassa viileämpiin? Luin nimittäin Iltasanomien (tiedän, erittäin luotettava lähde) sivuilta, että yllättäen ovat ilmat taas viilenneet siellä. No jokatapauksessa, meillä täällä Tamworthissa on ollut erittäin kauniit ja lämpimät ilmat jo pidemmän aikaa, lähemmäs 25 astetta päivisin, vaikka tosiaan talvikausi alkaa ensi viikolla. Tiedä sitten näistä aussien lämpötiloista! Olen ollut aika kiireinen koulussa, sillä tämä viikko on koeviikko, "mid yearly exams". Kokeet minulla on englannista, liiketaloudesta (business studies), CFS:stä (community and family studies) ja uskonnosta. Eniten harmaita hiuksia aiheutti liiketalous, sillä tiesin suurimman osan asioista suomeksi mutta sitten oli niin vaikea muistaa ne englanniksi! Äh, vaihtariuden (:DDD) huonot puolet.

Perheen kanssa on mennyt ihan hyvin nyt. Olen yrittänyt sopeutua tilanteisiin uudestaan, ja yrittänyt olla ottamatta asioita liian henkilökohtaisesti. Toki yksi suosittu puheenaihe on minun ulkomuotoni ja sen tähden olen aloittanut himoliikkumisen, jotta ei tarvitsisi sitä kuunnella. Tuskin ne sitä ihan pahalla tarkoittaa, mutta ei siitä kuitenkaan tarvitsisi sanoa mitään. Kyllähän se vähän ottaa itsetunnon päälle, mutta yritän nyt parhaani mukaan liikkua ja hoikistua :) Yritän käydä päivittäin kolmen kilometrin lenkin, ja nyt on olleet hyvät ilmat ulkoilla :)

Koeviikko vie siis paljon mun aikaa, ja olen "opiskellut" tosi ahkerasti. En oikeastaan ole lukemalla lukenut, kunhan olen yrittänyt aukaista kansiot ja näyttää siltä että opiskelen. Kun en loppujen lopuksi saa kuitenkaan paljon hyväksilukuja Suomessa näistä oppiaineista, ehkä liiketaloudesta jotain ja englannista mutta en jaksa ottaa liikaa stressiä.

Viime viikolla menimme koulun musaryhmän kanssa Gunnedahiin, ja siellä oli kuorokilpailut. Meidän koululla oli useampi kuoro, junioreiden ja senioreiden kokoonpanoja, ja me voitettiin jokainen sarja johon osallistuttiin :) Olin tosi ylpeä meidän koulusta ja oli mukava retki. Saatiin jopa muutama bussiselfie :D Lauantaina oltiin vapaaehtoisina avustamassa pihamyyjäisissä, ja kuuleman mukaan tehtiin yli 900 dollarin tuotto! Hyvä me! :)


Hey, sorry mates no translation this time! Just talking about Finland and our mid yearly exams, so nothing exciting ;) Next time better luck!! ;) Have a nice week darlings :* I love you all! <3


I love Hail Holy Queen!!! We sang this with a smaller group and it was so amazing!! <3

We are the champions, haters gonna hate ;)
I love McCarthy kids <3

We had music rehearsal before the Gunnedah thing :'D Thanks Jaydon & Meg, had a great time! :)


~ Viivi
2 kommenttia:

 1. No aika helvetin törkeää, jos sun pitää siellä perheessä kuulla loukkauksia ulkonäkösi perusteella.. Kuulostaa toi jo aika epäoikeudenmukaiselta.. Miks sä et saa vaihtaa perhettä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä tiedän, se meinaan ottaa itsetunnon päälle aika reippaasti ja yläkouluaikojen (kiusaamisen) jälkeen mulla todettiin PTSD, jonka takia mulla stressi laukasee paljon epämiellyttäviä sivuoireita (unettomuus, pelkotilat ja ahdistusta aiheuttavien ihmisten & asioiden välttely) eikä tämä kyllä tee siitä yhtään helpompaa..

   AFS kertoo mulle, että mulle ei etsitä uutta perhettä vain sen takia että minulla ja perheellä on niin suuret persoonallisuuserot ja että me ei tulla sen takia toimeen. Heidän mukaansa se on osa vaihto-ohjelmaa tulla toimeen ja sopeutua ongelmaihmisten ja -tilanteiden kanssa. Mutta voin kyllä sanoa, että stressihäiriöstä kärsivänä se ei ole mitenkään erityisen miellyttävää, kun ei se olisi ns. normiterveellekään mukavaa. Joten mun täytyy vaan sinnitellä. Vaikka meillä on ollut nyt jo parempia aikoja, niin oon silti koko ajan vähän varuillani että milloin saan nenilleni seuraavan kerran. Toki oma asennoituminen vaikuttaa paljon, mutta jossain vaiheessa ei vaan jaksa enää taistella vastaan. Viimeksi tänään kuulin miten hyvältä näytän kun olen hoikistunut. Toki se kuulostaa kivalta mutta ei oikeastaan kaiken tämän jälkeen paljon mieltä lämmitä. En nyt tiedä, menen vaan hyvien aikojen mukana ja jos/kun huonoja tulee, niin sitten täytyy taas sinnitellä.

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)