keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Sick little Finnish girl

Morjesta!

Mä olen sairaana kotona. Kamala lentsu iski tuossa maanantai-iltana. Toki mulla oli ollut kurkku kipeä jo toista viikkoa ennen sitä, mutta nyt se sitten iski. Ei ole mitään kummoista tapahtunut, oon vaan nukkunut paljon ja kuunnellut musaa. Perheen kanssa on mennyt ihan hyvin nyt. Meillä on parempia ja huonompia aikoja (niin kuin kaikissa perheissä mutta siis te tiedätte tilanteen) joten nyt eletään parempaa aikaa vaiheeksi. Joka tapauksessa tämä nyt on vain tällainen väliaikapostaus, koska oon niin väsynyt että hädin tuskin jaksan pitää silmiä auki. Viime yönä nukuin kevyet 12 tuntia ja olisin nukkunut enemmänkin, mutta on vaan pakko olla hereillä päiväsaikaan. Nyt mä kuitenkin jatkan lepäämistä, joten kuulumisia tulossa lisää kunhan saan paranneltua itseni :)

Mukavaa keskiviikkoa ja tulevaa viikonloppua kaikille! :)

Hello!

I'm sick, I have a horrible cold. I've had sore throat for few weeks but now it got me. I've done nothing special, just been sleeping and listening to music. Anyway I'm doing well and this is just a quick post that you know I'm still alive :D I'm really tired and I hardly can keep my eyes open. Last night I slept easily 12 hours and I would have slept more but you know, you can't sleep all the time :D Now I'll rest some more so I'll write more next time when I'm feeling well again.

Have a nice Wednesday! :)


~ Viivi

3 kommenttia:

  1. <3 parantele rauhassa, voima halit iskältä ja ädeltä. Kiva kuulla että hiukan paremmin menee. Vk loppuna menemme Päijänteellä saareen Timon möksälle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos molemmille :) <3 Terkkuja Timolle! :)

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)