torstai 11. joulukuuta 2014

Love and you'll be loved

Moikka! :)

Mä sain hyviä uutisia jo pitkän aikaa sitten, mutta en ole vaan jaksanut blogia paljon ajatella, kun aika kuluu niin nopeaan. Mulle on vihdoin löytynyt vuokra-asunto Kuopiosta, Neulamäestä. Muuttopäivä tulee olemaan 2.1.2015 ja kyseessä on siis tyttösolu jossa on minä ja kämppäkaveri. Keskustaan on neljä kilometriä ja Prismaan vain vähän yli yksi kilometri :D Oon aika innoissani. Oon oottanut tätä jo jonkun aikaa, ja nyt sitten vihdoin tuli se sähköposti. Kuopas on tosiaan vuokranantajana ja amiskallekin tulee olemaan matkaa nelisen kilometriä. Neulamäki on joskus ollut vähän kyseenalainen (ainakin tarinoiden mukaan) alue, mutta nykyään suhteellisen rauhallinen. Muutan mahdollisesti mun labbiksen kanssa, joten on sitten seuraakin :) Siellä on paljon opiskelijoita ja kaupat, apteekit sun muut on tosi lähellä. Sain jo kuviakin sieltä! En malta odottaa! :)

Hey guys! :)

So, some of you might have already heard that I got my student apartment earlier last month. I've been so messed up with my feelings so my blog hasn't been the number one thing to worry, sorry about that. I'm moving in 2.1.2015 and I have another girl living in the same apartment. It has two bedrooms, a bathroom, a kitchen and a small balcony. Awesome! I'm probably moving in with my labrador so I have company and obviously I hope my roommate is nice and we get along well. It's only 4 kilometres away from business college and there is a small shopping centre literally next to the apartment and a big shopping complex is only a bit more than one kilometre away. I'm so happy that I was this lucky!

Mulla on siis 7 päivää jäljellä Australiassa enää. En voi oikein uskoa, että aika kului loppujen lopuksi näin nopeaan. Sen takia laitankin tähän paljon kuvia ja selitän erikseen, kun muuten tulisi kilometripostaus. Peace & love ja palaan kirjoittamaan ennen lähtöä vielä! xx

I have 7 days to go in Aus. Isn't that crazy? I though a year would be soooo long but now it's gone. This post is going to be too long so that's why I'm going to put here some photos and explain separately under every one of them. I'll write more before I leave Aus! Peace & love & talk to you later xx

Photos are on random order! :D I love you all, thank you for sharing all these moments with me <3

At canteen ladies' Christmas party with Connor, Pat, Isaac, Jarrod and Meg :)
I dyed my hair red yesterday by myself :D Everyone seems to love it.
 
Year 11 school photo 2014 :DDD #OMGLOLWHY
I sang this song twice at song accompanied by Jasmine <3
Jayden and I (Y)
Charlie the bird :)
After first Friday mass me, Teanna, Madeline, Chloe, Pippa and Isobel <3 I'm gonna miss you all <3
Jack and I, epic selfie :D


Beccyyy <3
Chloe & I & Christmas athmosphere :D
Augie's 13th birthday with Alexis, Augie and Kate :)
Year 11 funny photo and out year coordinator's farewell.
Meg, Bridget and I in canteen ladies party.
Last social with this amazing year 11 group <3 Theme was "The job you'll never have" and I was 80s' fitness lady ;D
Social.
Some random salad I made and took a snap :DD
She's my Kaitlin <3
We are too sexy for our shirts.
Sunset when I was running one evening <3 I'm gonna miss this <3
Random selfie from music room with Augie and Shanice :)


~ Viivi

4 kommenttia:

 1. Siis ajattelit muuttaa sun labbiksen kanssa soluasuntoon? Eli se joutuisi olemaan päivät yksin solussa, jossa siis omaa tilaa on se yksi huone? Eikö sille tulis aika tylsää ja eikö nyt muutenkin oo aika ahistavaa sille koiralle :( Jos kerran tällä hetkellä asutte maalla jossa on tilaa ja mahdollisuus ulkoiluunkin, niin miksi ottaa koiraa ahtaaseen soluasuntoon? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Niin ajattelin. Piitu joutuu nyt olemaan pidempiä päiviä yksin, kuin mitä joutuisi olemaan kanssani kaupungissa. Kouluun minulla tulee olemaan matkaa 4 kilometriä joten Piitu saisi yhteensä 3 tuntia enemmän yhteistä aikaa ihmisten kanssa kuin mitä käytin viime talvena pelkästään bussilla matkustamiseen kouluun ja iltapäivällä takaisin kotiin. Piitu on ainut koira perheessä ja tottunut olemaan päivät yksin kun olemme töissä ja koulussa. Neulamäessä on mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja koirapuistokin alle puolen kilometrin päässä.

   Mukavaa joulun odotusta! :)

   ~ Viivi

   Poista
 2. Mihin päin neulamäkee muutat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Etu-Neulamäen alueelle muutan, lähemmäs isoa tietä. Prismaan on matkaa noin yksi kilometri :)

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)