perjantai 1. helmikuuta 2013

Mä en voi käärii sua kultaan, mutten myöskään unohtaa

Se on perjantai, jea! :-)

Niin se on viikko taas mennyt. Kopisjakso loppui eilen, ja nyt alkoi kahden jakson kestävä lukioaika. 4. jaksossa mulla on kaikki inhottavat aineet kuten matikka, kemia ja fysiikka. Jotenkin ne kahlataan läpi ja sitten niitä ei enää ole, kaksoistutkinnon hyviä puolia :-) On tässä jaksossa kivojakin aineita, espanjaa, enkkua ja ruotsia. Äikkä ei ole ikinä ollut mikään lempiaine, mutta kun ne kurssit on käytävä niin ei siinä auta muu kuin käydä. Ei se lukio nyt niin pahalta tuntunut, kuitenkin tämä on jo toinen jakso kun siellä ollaan, niin helppo mennä ja tietää jo miten homma toimii. Ensimmäinen jakso lukiolla meni siihen opetteluun ja siihen, kun mietti millaisia ne kokeet ja muut on. Niistäkin selvittiin, ja vielä hyvin arvosanoin, joten nyt on helpompi keskittyä opiskeluun.

Iskä yllätti mut iloisesti tänään kun tulin koulusta tänään, oli nimittäin ostanu mulle uudet, kunnolliset kuulokkeet musiikin kuunteluun! Olen nimittäin jo useamman viikon ajan kuunnellut musiikkia halpismallin kuulokkeilla, joista kuului satunnaisesti toiselta puolelta.. Kiitos iskä päivän pelastamisesta!<3

Huikeet kuulokkeet, kiitos iskä!<3

Mitähän kivaa sitä keksisi viikonlopuksi? Moposta on lokari rikki, en pääse silläkään ajamaan ennen kuin käyn ostamassa uuden lokarin. Onneksi on sentään ilmat plussan puolella, jees! Kun saan lokarin, niin sitten lähden ajelemaan, olisipa miten kylmä hyvänsä :-)

Tällä kertaa minulla ei ole muuta kerrottavaa, viikko on mennyt kamalan nopeasti koulujuttujen kanssa, ja niin menee ensi viikkokin kun koulua on vain ma-ke! :-) Joten vietän siis pidennettyä viikonloppua ja aion nukkua pitkään. Nyt kuuntelen hyvää musiikkia uusilla kuulokkeilla, kyllä kelpaa.

Toivotan kaikille rentouttavaa viikonloppua! Ottakaa rennosti, nimittäin kiirehtiä ehtii kun kevät etenee ja läksyjä tulee. Nyt pitää ottaa vapaa-ajasta kaikki irti! :-)

~ Viivi

Ps. Onko teillä mitään aihetta mielessä, josta haluaisitte että tekisin postauksen? Pistäkää ihmeessä ehdostuksia kommenttilaatikkoon :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)