perjantai 25. tammikuuta 2013

Flunssaisia kuulumisia

Morjesta lukijat! :-)

Huh, tästä viikosta minulla ei ole paljoa kerrottavaa sillä olen ollut tiistaista lähtien kipeänä kotona, joten en ole saanut aikaiseksi mitään ihmeellistä. Suurimman osan ajasta olen vaan nukkunut ja katsonut telkkaria. Maanantaina olin kyllä koulussa, mutta silloin jo tuntui kurkku kipeältä. Tiistaina jäin kotiin ja olen siitä asti ollut kipeänä. Tänä aamuna kävin labrassa nielunäytteessä, ja toivon mukaan mulla ei ole angiinaa. Toivon vain että tämä olisi ohi menevää yskää, ja pääsisin maanantaina takaisin kouluun. Ihan oikeasti, en viihdy kotona kahta päivää enempää, sillä kaikki kaverit on koulussa ja meillä kun ei ole naapureitakaan niin ei niitä ihmisiä sitten näe jos ei lähde täältä minnekkään.

Ensi viikolle suunnittelin shoppailureissua Maaritin kanssa, ja jos sitä vaikka pitäs jonkin tyttöjenillan tai jotain :-) Maanantaina menen kyllä kouluun, ei sitä pitkään sosiaalinen ihminen viihdy neljän seinän sisällä.

Ollaan pidetty iskän kanssa jo parina päivänä leffahetkiä. Eilen katsottiin ensin Simpsoneitten 8. tuottari ja sen jälkeen huikean Millennium -trilogian kolmas osa Pilvilinna joka romahti. Ollaan kyllä molemmat nähty koko Millennium -trilogia jo pariin otteeseen, mutta pitihän se kolmas osa katsoa nyt kun kahden edellisen katsomisesta on jo aikaa. Niiden elokuvien kohdalla voin sanoa että ne olivat melkein yhtä hyviä kuin kirjat! Lisbeth ja Mikael ovat hahmoina erittäin mielenkiintoisia ja Stieg Larssonin juoni on käsittämättömän hyvä. Suosittelen lukemaan kirjat, ja jos lukeminen ei innosta, katso ainakin elokuvat. Nyt telkkarissa pyörii paraikaa X-Files, josta en kyllä erikoisemmin perusta. Ufojutut ei ole ikinä olleet se minun juttu, joten seuraan tuota vain sivusilmällä. Tosin tuossa on suomenkielisten tekstitysten sijaan englanninkieliset, joten kartutan sanavarastoa samalla.

Tajusin muuten äsken, että tämä biisi sopii tähän X-Files -teemaan kuin nenä päähän! :-D

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu ~ Hei Scully

Tästä postauksesta tuli nyt valitettavasti vähän lyhyt. Toivon mukaan seuraavaan postaukseen saadaan enemmän kuvia ja kuulumisia. Nyt tekisi mieli takaisin Turkkiin, jossa olimme Emilian kanssa syyslomalla. Oli ihan mahtavaa ja lämmintä, että lähdemme lomalla vielä uudestaankin! Nyt siis mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :-)

Turkin auringon alla ei ollut yhtään hullumpaa! :-)

~ Viivi

2 kommenttia:

  1. Joo mie oon kans keskiviikosta asti ollu kotona, oksennustaudissa tosin.. :/

    VastaaPoista
  2. Huh, näitä on liikkeellä! Onneksi sain antibioottikuurin ja nyt jo melkein terve.

    VastaaPoista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)