lauantai 5. tammikuuta 2013

Parempaa uutta vuotta 2013! :-)

Moi kaikille!

Miten vuosi vaihtui, oliko kovat pirskeet vai otettiinko vuotta vastaan rauhallisemmissa merkeissä? Olin parin kaverin kanssa vastaanottamassa uutta vuotta, kuunneltiin hyvää musiikkia ja soiteltiin pitkiä puheluita kavereille :-D Tiistaina käytiin mummilassa syömässä uudenvuoden ruoka ja tarjolla oli kinkkua (huh, vieläkin!) ja karjalanpaistia. Jälkiruuaksi oli täytekakkua, ja voin sanoa että mummin eväillä pärjää pitkälle ja oli tosi hyvää! Mummilassa oli myös kummitädin perhe käymässä, ja vaihdettiin samalla kuulumisia. Keskiviikkona menin kouluun, eikä sielläkään ollut mitään uutta.

Perjantaina sain vähän huutia oltuani tosi tyhmä erään asian takia. Taisin kyllä ansaitakin ne. Olen nyt kyllä tosi surullinen kun hölmöilyn hintana menetin asian, mitä todella halusin. Vinkkinä teille lukijat, miettikää kaksi kertaa mitä teette ja onko se todella sen arvoista! Harmi että tyhmyytensä älyää joskus vähän liian myöhään ja asiaa on vaikea sen jälkeen korjata. Pitää vain myöntää virheensä, pyytää anteeksi ja jatkaa elämää, vaikkakin olisit möhlinyt, asioista pääsee kyllä yli ajan kanssa. Sen verran voin kertoa että kyse ei ole mistään elämää suuremmasta asiasta, vaan yksinkertaisesti suhteellisesta asiasta jonka olisi voinut välttää tekemällä pari asiaa toisin. Ollaan selvitetty asia jo aika pitkälti ja nyt jatkan elämää astetta viisaampana ja oppineena virheistäni! :-)

Mutta kyllä tähän elämään mahtuu positiivisiakin asioita, nimittäin tänään vietettiin minun synttäreitä (kylläkin VÄHÄN myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;-)) Oltiin kutsuttu mummi ja kummitädin perhe käymään. Äiti teki kanaa ja riisiä ruuaksi, ja jälkiruokana oli - yllätys yllätys - täytekakkua! Tämän viikon jälkeen voi olla, että ei tarvitse syödä kakkua pitkään aikaan, vaikka oli hyvää niin kuin aina. :-) On tullut syötyä niin paljon, että näillä ruuilla eläisi seuraavat kolme viikkoa. Mutta mitä valittamaan turhista, oli mukavaa kun sukulaiset kävi ja oli kiva vaihtaa kuulumisia. Onneksi huomenna on vielä sunnuntai, ja voin nukkua pitkään ja valmistautua ensi viikkoon, jolloin lukujärjestys näyttää kahdeksan aamuja neljänä päivänä. Vain yhtenä päivänä menen yhdeksään, mutta ero siinä heräänkö 5.30 vai 6.45 ei minulle ole niin suuri. Riippuu vain siitä menenkö mihinkä aikaan nukkumaan, että miten virkeänä herään aamulla. Pitää kuitenkin olla tyytyväinen että minulla on opiskelupaikka, ja en ole toimettomana kotona kaikkia päiviä! :-)

Unohdin, että minun piti ottaa kuva näistä uusista hiuksista, siksi naamassa ei ole meikkiä, ja hiuksetkin oli ponnarilla joten ollaan tällaisella naturel -asenteella liikkeellä! :-) Kuva vääristää hiusten väriä hiukan, mutta vaikka hiusväripaketissa luki beige blonde, ei tämä väri ole blondia nähnytkään! Totuttelu on ollut vähän vaikeaa yli vuoden platinablondijakson jälkeen, mutta tämä väri on aika lähellä omaa, luonnollista hiusten väriäni, joten ei se silloin kovin paha voi olla? Kummitätini on yrittänyt saada minua bruneteksi siitä lähtien kun värjäsin hiukset vaaleiksi, ja nyt sitten toive toteutui ;-) Äiti sanoi että tuo väri korostaa kasvonpiirteitäni. No, kaikkeen tottuu ja eihän sitä ikinä tiedä vaikka minusta tulisikin blondi vielä joskus! ;-) Ei pidä tyrmätä uusia ajatuksia.

Minulla oli kuvia Ruusta, täytekakusta ja pari maisemakuvaa, mutta jostain syystä en saa lisättyä muita kuin webcamilla otettuja kuvia, joten ne siis säästetään seuraavaan postaukseen. ;-)

Oikein mukavaa uutta vuotta 2013 ja pitäkää lippu korkealla! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)