lauantai 12. tammikuuta 2013

Rauhallinen lauantaipäivä

Moikka kaikille! :-)

Miten viikko on kulunut? Huomenna on jo sunnuntai, nämä viikot menee kyllä ihan käsittämättömän nopeasti. Johtuneeko siitä että kopiksessa ei tarvitse stressata eikä juuri tehdäkään mitään kummoista? Tiedän kyllä että sitten kun lukiojaksot alkaa niin oon umpiväsynyt sitten ja päivät menee siihen että keskittyy ensin opiskelemaan koulussa ja sitten vielä miettii tehtäviä kotona. Mulla on kevään viimeiset kaksi jaksoa lukiolla, ja saa nyt nähdä miten sieltä selviää :-D Lukeminen ei oo oikein mun juttu ja oon ihmetelly jo useampaan otteeseen miksi ihmeessä valitsin kaksoistutkinnon. Tosin jos olisin pelkässä kopiksessa, tylsistyisin kyllä sinnekkin. Vaihtelu virkistää, ja positiivisena vaan kohti uusia haasteita! :-)

Vaihdettiin Ruun terraarioon tänään turpeet ja hiekat. Ei pitkään pysynyt siistinä kun konna päätti että nyt myllään koko terraarion sen näköiseksi että täällä eletään! <3 Ruu on ihana, moni ajattelee että kilpikonnasta ei ole paljoa iloa, mutta tietäisivätpä että niistä saattaa lähteä paljonkin ääntä kun ne kolisteleevat terraarion seiniä pitkin. Ja muutenkin niitä on hauska seurata, Ruukin tulee aina lasiin kiinni ihmettelemään. Voisin kertoa kilppareista vaikka miten paljon mutta voin jättää sen johonkin toiseen postaukseen, jos haluatte tietää konnasta (ja miksei Piitustakin :-)). Jättäkää kommenttia jos kiinnostaa, voin rustailla joku päivä :-)

Keräsin myös loput joulutarvikkeet pois tänään, vain pari tonttua on vielä ikkunassa. Joulu on kivaa aikaa mutta ei sitäkään loputtomiin jaksa. Pitää viritellä keväinen asenne, ja se ei onnistu ilman että joulukuusta ei ole viety pois. Helpottaa ajatella että ollaan jo menossa kevätlukukaudella. Puolet ensimmäisestä vuodesta mennyt! Kyllä tästä kunnialla selvitään, pidetään vaa tsemiä ja asenne kohdillaan.


Ruu toissa kesänä syömässä ruohoa ulkona :-)

Terra (toistaiseksi siistinä! :-))

Sitten Ruu kävi pulahtamassa altaassa
Siitäkin on jo viikko kun sukulaiset kävi vierailulla! Aika tosiaan kuluu tosi nopsaan. Pistän kuvan kakusta jonka äiti teki. Oli tosi hyvää! :-)


Huomenna en aio tehdä yhtään mitään ylimääräistä. Ollaan varmaan Piitun kanssa ulkona ja heitellään palloa. Sitä leikkiä Piitu jaksaisi vaikka miten monta tuntia putkeen, mutta jostain syystä se käy heittäjälle jossain vaiheessa tylsäksi :-D Maanantaina sitten menen kahdeksaan kouluun ja yritän sinnitellä neljään asti. Pitäisi varmaan yrittää tehdä matikanläksyjä, vaikka se tuntuu erittäin epämiellyttävältä taistella asioitten kanssa joita ei vain osaa. Jos vain pääsen kurssin läpi, olen tosi iloinen! Torstaille varasin parturiajan ja leikkuutan näitä hiuksia vähän. Nämä onkin saaneet kasvaa jo hyvän tovin ilman että niitä on leikelty, joten eiköhän se ole vihdoin aika mennäkkin.

Nyt toivotan mukavaa lauantai-illan jatkoa, sillä Selviytyjät alkaa ja aion mennä katsomaan niitä. Onneksi huomenna on vielä vapaata ja nukun kyllä pitkään, jotta jaksaa taas ensi viikolla ahertaa. Kevättä kohti mennään, kohta on jo kesä! ;-) Näiden kappaleiden myötä jaksaa pimeän ajan läpi!

Ellie Goulding - Anything Could Happen

Jontte Valosaari - Jos mä oisin sun mies <3

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)