keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Talvi kylmässä Itä-Suomessa

Lunta tupruttaa edelleen. Olen vahvasti sitä mieltä että nyt saisi lumentulo loppua ja sataa vähän vettä, jotta loputkin kinokset sulaisivat pois. Olen kyllä talvi-ihminen jollakin tasolla, mutta lunta saisi olla korkeintaan puoli metriä ja lämpötila jossain -5 asteen tuntumassa. Nyt on ollut mukavia päiviä pakkasen suhteen, mutta tänään satoi taas lisää lunta! Nyt kyllä tosiaankin riittäisi. Odotan innolla kevättä ja kesää, kun aurinko paistaa ja on valoisaa läpi yön. Viime kesältä on niin mahtavia muistoja, joten odotukset tulevasta kesästä ovat korkealla. :-)

Viime kesän paras biisi!<3 ~ Pariisin kevät - Kesäyö

Toivottavasti saadaan tulevalle kesälle yhtä mahtavia biisejä, sillä minä musiikinrakastajana liitän parhaimmat muistot kappaleisiin. Mikään ei lämmitä kylmän talven keskellä yhtä hyvin kuin kuunnella menneen kesän helmiä ja muistella aurinkoa ja lämpöä (tosin viime kesä oli jonkin verran sateinen, mutta ei anneta sen haitata koska aika kultaa muistot!<3)

Varasin itselleni hiustenleikkuuajan ensi viikon torstaille. Kiva saada tämä ylikasvanut letti kuosiin, viimeiset neljä kuukautta olen suurimmaksi osaksi pitänyt sitä pannalla kurissa. Väriä en tässä vaiheessa kuitenkaan lähde vaihtamaan, moni on kuitenkin sanonut että se on luonnollisen näköinen ja on se paremmassa kunnossakin nyt. Tässä vertailun vuoksi pari kuvaa eri hiusväreillä! :-)

 

Siinäpä oli pari kuvaa, bruneteista vain yksi kuva mutta kyllä tästä sen verran selvää ottaa! :-)
Olen tykännyt molemmista hiustyyleistä ja -väreistä, mutta jostain syystä tykästyin enemmän blondeihin. Miten on, kumpiko on parempi?
 
Mukavaa loppuviikkoa lukijat! Perjantaihin ei ole enää kauan joten tsempataan nämä pari päivää ihan kunnolla ;-)
 
~ Viivi
 
Ps. Kuvien lataamiseen meni toista tuntia koska en saanut niitä lisättyä ensimmäisen selaimen kautta joten jouduin lisäilemään toisen, pätkivän selaimen kautta. Sen tähden toivoisin edes yhtä kommenttia boksiin, saa lisätä mielipiteitään tai ihan mitä vaan, kunhan se pysyy asiallisena! :-) Eikä olisi pahitteeksi jos liittyisit lukijakseni..! ;-)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)