sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Irtiotto arjesta

Se olisi sitten tämän vuoden viimeinen sunnuntai. Oltiin koko viikonloppu Etelä-Suomessa Ruotsinpyhtäällä ystäväperheen luona vierailulla. Ehdittiin muun muassa käydä shoppailemassa Kotkassa, syödä hyvää ruokaa ja ihan vain ottaa rennosti. Perheen weimarinseisoja tuli myös tosi hyvin toimeen Piitun kanssa (niin kuin aina! :-)) ja nyt Piitukin nukkuu raukeana omalla paikallaan. Paljonhan ne riehuivatkin aluksi, mutta sitten rauhoittuivat ja oli tosi kiva katsella kun ne tuli niin hyvin toimeen keskenään. Sain T:ltä (hyvä ystäväni) monipuolisen meikkauskirjan, luomiväripaletin, ripsienpidennysseerumia, muita ihoaineita ja ihanan lämpimän vihreän kaulahuivin! Aloitin eilen ripsiseerumin käytön, ja nyt käytän sitä kuukauden ajan joka ilta, ja siitä eteenpäin kerran viikossa. Minulla on kyllä luonnostaakin aika pitkät ja tuuheat ripset, mutta saa nyt nähdä miten pitkäksi ne sitten loppujen lopuksi kasvaavat ;-)

Tämä on ihan huikee kirja! Siinä on kaikki meikkaukseen tarvittava ja meikkien käyttöä neuvotaan askel askeleelta.
Sitten on tuo Mary Kayn ripsienpidennysseerumi. Olen kuullut siitä tosi paljon hyvää ja odotukset ovat korkealla! ;-)
Tuli myös hiukset värjättyä reissun päällä. En oo enää blondi, ja tuntuu kyllä vähä hassulta katsoa itteensä peilistä ku olin blondi kuitenki yli vuoden! Tosin ehkäpä näihin tottuu, nämä on aika lähellä mun omaa luonnollista hiusväriä ja muutenkin kasvonpiirteet tulee nyt paremmin esille ku vaaleitten hiusten kanssa. Kuvaa ette vielä tässä postauksessa saa, mutta toivon mukaan sitten seuraavaan! :-)

Harmittaa tosi paljon että loma on mennyt näin nopeesti, kun oon vaan ollu kotona melkein koko ajan, ja en oo ehtiny nähä kavereitakaan niin paljoa kuin alunperin suunnittelin. Huomenna on kuitenkin tiedossa uudenvuodenbileet hyvässä seurassa!<3

Kirjoitellaan seuraavan kerran ensi vuoden puolella! :-)


Parempaa uutta vuotta 2013! ;-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)