tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulun taikaa

Mukavaa joulun aikaa! :-)

Oliko mukava jouluaatto? Meillä ainakin meni tosi nopeasti, ja nyt on massu täynnä ruokaa! Oli kinkkua, lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikkoa, rosollia, lohta... Ja nyt on vähän liian täyteen ahdettu olo. Mutta joulu on vain kerran vuodessa joten silloin täytyy ottaa kaikki irti. ;-)
Jälkkäriksi oli mm. suklaata ja vihreitä kuulia. Sain myös joululahjojen seassa lakuja, ja taitaapa alkaa joulun jälkeen jonkinlainen herkkulakko. Nimittäin jos tällä tyylillä jatkaa, ei jaksa kohta enää edes liikkua. :-D
Nämä oli tosi hyviä! Fazerin sinistä suklaata pakattuina pieniin nyytteihin.
Ja perinteisiä vihreitä kuulia, joita sain myös synttärilahjaksi.


Lahjapaketeista paljastui muun muassa ihana Seppälän olohaalari, villasukat ja epilaattori, jota olin toivonut. Aikamoinen laite, mutta toimiva! Jaloissa tuntui kyllä aluksi, mutta sitten kun kipuun tottui, kävi epiloiminen helposti. Nerokas keksintö ja pitää jalat sileinä jopa neljä viikkoa! Suosittelen sitä ihmisille, jotka haluavat säästää aikaa, mutta kestävät sen hetken kipua.Otin jouluaiheisia kuvia meiltä, laitan ne tähän alle :-)


Kaverikuva! <3
Oma koti kullan kallis<3Käytiin siis Piitun kanssa ulkona sytyttelemässä ulkotulia ja kattelemassa talvisia maisemia. Pakkastakaan ei ollut kuin vajaat -15 astetta ja oli tosi mukava ilma vaan olla ja katsella, ei tullut kylmä vaikka olikin paikallaan välillä. Tällaisia ilmoja kun olisikin enemmän, niin ehkä minäkin tykkäisin lumesta. ;-)

Rauhallista joulun jatkoa! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)