keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Sweet 16! :-)

Tänään on mun synttärit! :-) Kuustoista vuotta tuli täyteen, mutta ei tämä nyt niin erikoiselta tunnu. Koulussakaan ei tapahtunut mitään kummoista, mutta kuitenkin sinne mennään joka päivä istumaan 6-8 tunniksi, joten ei se voi ihan turhaakaan olla. Kotiin tulin ennen kuutta kaupan kautta (kävin ostamassa synttärikarkkia :D) ja huomenna onkin viimenen koulupäivä ennen joululomaa! Vihdoinkin ;-)

Äiti oli ostanu mulle piparisuklaalevyn, ja ai että on hyvää! Mummi oli myös ostanut mulle vihreitä kuulia, ja nyt on siis karkkia ihan riittämiin. Äiti sanoi että ei tässä vielä kaikki synttärilahjat ole, ja huomenna vissiin saan sitte jotain lisää?! Jännittää, kun ei oo mitään tietoa mitä siellä on vielä tiedossa. Mut joka tapauksessa mennään huomenna iskän kanssa ostamaan loppuja joululahjoja ja sitten ansaitulle lomalle.

Synttäritunnelmissa! :-)

Äiti oli ostanu mulle synttärikortin jossa luki 30 vuotta :D Oli kuulemma katsonut väärin, ja siitähän se ilo repesi. Ollaan myös naurettu jo usemman viikon ajan tälle:

Papukaija joka laulaa Gangnam Stylen

Ihana papukaija, olen pitänytkin tuommoista kerran olkapäällä, ja oli yhtä kovaääninenkin!<3

Mulla ei oo joululomalle mitään erityisiä suunnitelmia, ja siksi kävinkin lainaamassa tänään kirjastosta englanninkielisen Casino Royalen, taitaakin olla sitä vanhinta painosta parinkymmenen vuoden takaa. Olen kyllästynyt lukemaan suomeksi joten hyvää harjoitusta lukea enkuks välillä. Saa nyt nähdä jos lainaisi joku päivä vaikka jotain ruotsinkielistä! :-)

Tälle illalle ei ole enää mitään tekemistä, joten voin ottaa rennosti, syödä suklaata ja katsoa Greyn anatomian yhdeksältä. Tykkään tosi paljon kyseisestä sarjasta, ja lempparinäyttelijänä on Jesse Williams.. ;-) Oon oikeesti tosi onnellinen että loma alkaa, ja saan nukkua niin pitkään kuin jaksan, kun nyt varsinkin amiskajakson alettua on ollut tosi väsyny olo jo pitkään (varmaan jotain univelkoja lukiojakson ajalta) ja aion nukkua ne pois. Loman jälkeen voi sitten lähteä virkeänä takaisin kopikseen opiskelemaan ahkerasti, ja parantamaan arvosanoja.

Loppuun laitan yhden ehdottomista lempibiiseistäni joka on mulla soittoäänenä ja soi kyllä muutenkin jatkuvasti, nimittäin Swedish House Mafia ~ Don't You Worry Child. Mua harmittaa ihan kamalasti kun en päässyt huomiselle keikalle Helsinkiin, mutta taisin itsekin havahtua asiaan vähän liian myöhään. Nyt passaa vain toivoa että bändi tekisi comebackin joskus myöhemmin että pääsisi vielä tsekkaa sen livenä!

Kirpeää keskiviikkoiltaa kaikille! (-:

~ Viivi

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)