keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Minusta tuli sittenkin bloggari?

Moro kaikille!

Enpä olisi ihan heti uskonut että alkaisin pitämään blogia! Mutta näin ne suunnitelmat muuttuu. Olen siis pian 16-vuotias tyttö Itä-Suomesta, ja pidän erityisesti matkustelusta, musiikista ja eläimistä. Kotoa löytyy vajaat kuusi vuotias labradorinnoutajatyttö Piitu ja noin 5-vuotias nelivarvaskilpikonna Ruu. Olen perheeni ainut lapsi ja asun isäni ja äitini kanssa vähän syrjemmässä, eli lähimpään kaupunkiin on jonkin verran matkaa. Harrastuksena minulla on pääasiassa musiikki. Olin jo pienenä kiinnostunut musiikista, kävin musiikkileikkikoulussa, ja vähän myöhemmin aloitin kanteleensoiton. Sitä kesti nelísen vuotta kunnes instrumentti vaihtui viuluun. Soitin viulua viisi vuotta ja lopetin kun aika ei enää riittänyt. Laulanut olen aina mutten ole koskaan käynyt laulutunneilla, kiinnostus olisi kyllä suuri!

Perusluonteeltani olen sosiaalinen ja ystävällinen, ja tulen hyvin toimeen muiden kanssa. Ystävystyminen ei yleensä tuota ongelmia, ja mitä enemmän kavereita, sen parempi! Minulla on pari erittäin hyvää ystävää, joiden kanssa vietän suurimmaksi osaksi aikaa. Sitten on paljon kavereita, joita näen satunnaisesti. Opiskelen kaksoistutkintoa (liiketalous + lukio), ja viihdyn koulussa tosi hyvin. Opiskelu on mukavaa, mutta matikka ja kemia tuottavat minulle joskus vaikeuksia. Mutta motivaatio kantaa pitkälle ja varsinkin jo tiedän mitä haluan tehdä aikuisena - minusta tulee matkailualan ammattilainen! Haluaisin töihin lentokentälle tai matkaoppaaksi, ja suurimpana haaveena olisi muuttaa ulkomaille asumaan. Parasta olisi toteuttaa nämä kaikki, jos ei yhtä aikaa, niin ainakin kokeilla kaikkea jossain vaiheessa elämää.

Blogissani tulen käsittelemään kaikkea minua koskevaa, tosin en varmaan kovin henkilökohtaisesti, mutta kuitenkin. Kirjoittelen silloin kun minulla on aikaa, mutta tavoitteenani olisi kirjoittaa vähintään kerran viikossa. Matkailu, musiikki ja jokapäiväinen elämä on suuressa roolissa kirjoituksissani. Matkailusta kiinnostuneena ihmisenä kerron matkahaaveistani ja mahdollisista tulevista ulkomaanmatkoistani. Yritän myös ottaa parhaani mukaan kuvia postauksiin, vaikka harvoin kamera kuitenkaan sattuu mukaan.

Tämä oli eräänlainen esittelypostaus minusta ja blogistani, mukavia lukuhetkiä! :-)

~ Viivi

2 kommenttia:

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)