perjantai 21. joulukuuta 2012

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!

Ensimmäinen lomapäivä takana, ja teki muuten hyvää nukkua pitkään. Heräsin jossain puoli yhdentoista maissa, ja porukat oli jo edellisiltana tehny listan mitä mun pitää tehdä sillä välin kun ne on töissä. Aloitin siivomaan siis noin yhdentoista aikaan ja siihen sitten upposikin pari tuntia. Tuli imuroitua, luututtua lattiat, siivottua kylppäri ja keittiö. Sitte porukat tuliki jo kotiin ja sain kaikki onneks valmiiks. Nyt on puhtaat matotkin lattialla ja jos nyt säästyis näiltä isoilta siivouksilta vähäksi aikaa.


Yllä oleva kuva on otettu eilen kopiksen kolmannesta kerroksesta. Oli niin kovin harmaa ja kylmä päivä että ei huvittanut paljon ulkona oleilla ylimääräisiä. Koulun jälkeen käytiin iskän kanssa mummolassa ja sen jälkeen ostamassa viimeisiä joululahjoja ja sitte tultiin kotiin. Olisin saanu ostaa itselleni mitä haluaisin synttärilahjaksi mutta en yllättäen löytäny mitään kivaa.. :-(  Jospa löytäisin jotain kivaa sitten joulun jälkeisissä alennusmyynneissä :-)

Oon niin hyvällä tuulella ku oon nukkunu hyvin ja on loma ja kaikki on niin hyvin! Ja tällä hetkellä näyttää siltä että mulla olis jotain uudenvuoden suunnitelmia, only gets better! ;-)


Eka kerta kun lähin kortin kanssa ajelemaan viime toukokuussa :-)
Jos ei olisi näin paljon pakkasta, kävisin moikkaamassa kavereita, mutta tuo -29 ei oikein innosta lähtemään, varsinkaan kun mulla ei ole kunnon ajovarusteita. Voiskin ottaa tavoitteeks ostaa ensi syksyks ajovarusteet, niin mopoilukausikin kestäis vähän pidempään. Kevarikorttia tuskin tuun ajamaan mutta eiköhän tuolla mankilla pääsee vielä pari vuotta (ajelin kyllä viime kesänäkin 1000 km mutta ei tunnu missään! ;-)

Näihin tunnelmiin, rentouttavaa viikonloppua! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)