maanantai 17. joulukuuta 2012

Maanantaiväsymystä

Mukavaa viikon alkua!

Se olisi sitten maanantai takana, ainakin melkein. Menin tänään kymmeneen kouluun, ja ehdin nähdä kavereita ennen koulun alkua. Meillä oli asiakaspalvelua ja yritystoimintaa suurin osa päivästä, mutta sitähän tämä merkonomíopiskelut pääasiassa onkin. Viikonloppu meni ihan liian nopeasti, ja tuntuu että en ehtinyt nukkumaan tarpeeksi, vaikka oikeasti nukuinkin joka päivä yli kymmenen tuntia. Olen siis ollut tosi väsynyt koulussa, ja tänään taidankin mennä nukkumaan vähän aikaisemmin.

Eilen oli sen verran tuulista etten viitsinyt lähteä itseäni ulos palelluttamaan. Sen sijaan pidin hauskaa sisällä ja pelasin kummiltani lainaan saanutta Wii Zumba -peliä. 20 minuutin aloittelijataso oli juuri sopiva ja tanssiliikkeet helppoja.
Hauska peli niille jotka tykkäävät latinomusiikista ja -tanssista!
Ja tosiaan se ei ole mitään kevyttä tanssimista, vaan joutuu todellakin ottamaan isoja askelia ja venyttämään itseään suuntaan ja toiseen, joten sen täytyy myös olla tehokasta treeniä. Saa nähdä millainen tanssi-intoilija minustakin tulee, kun en ole koskaan oikein ollut se porukan paras tanssija, saatikka tykännyt koskaan tanssimisesta. Nyt se tuntuu helpolta ja voi harjoitella rauhassa kotona kun kukaan ei ole nauramassa virheilleni - paitsi tietenkin minä itse! Ja eihän sitä tiedä vaikka kuntokin kasvaisi vähän ;-)
Molemmat kuvat osoitteesta: http://wiiisogames.info/2012/03/zumba-fitness-wii-iso-download.html

Viikon päästä onkin jo jouluaatto! En malttaisi odottaa että pääsen syömään niitä kaikkia ihania jouluruokia (ehdoton lemppari on perunalaatikko!) ja kinkkua tietenkin. Joulun vietämme perheen kesken kolmistaan kotona. Mielestäni joulun tarkoituksena on kerätä kaikki rakkaat ihmiset yhteen ja viettää kiireetöntä aikaa
yhdessä. Näin se aika kuluu - tuntuu siltä kuin viime joulusta ei olisi kuin ihan vähän aikaa. Joku sanoi joskus että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika kuluu. Onkohan näin? Toivottavasti kuitenkin olisi rauhallisiakin hetkiä nauttia tästä elämästä :-)

Mukavaa joulun odotusta! :-)

~ Viivi

Ps. Unohduin muistelemaan Piitun vauva-aikoja ja lisään tähän alle muutaman kuvan siitä ajasta kun meidän melkein-jo-kuusivuotias-Piitu oli vielä pikkunen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)