torstai 9. toukokuuta 2013

We work hard & play hard!

Tsau! :-)

Anteeksi näiden biisin sanojen laittaminen otsikkoihin, mutta kun tuntuu että nämä natsaa tosi hyvin! Lukio on aika raskasta ja sitten pitää aina irtautua arjesta, mutta ei nyt sitten enempää juhlimisesta... ;-D Ihanaa kun aurinko paistoi maanantaina ja oli tosi lämmintä, minulla oli musta kangastakki ja se tuntui tosi tukahduttavalta, nyt kyllä tarvitsisin uuden kesätakin, mielellään nahkaisen sellaisen! Oon jo pitkään haaveillu beigestä nahkatakista, jospa sen sais nyt vaikka ostettua. Tekisi mieli ostaa kaikkea kesähärpäkettä muutenkin, mekkoja ja sen sellaisia. Mikä lie tosi tyttömäinen olo ollut jo pitkään, taisi se punkkarirokkarihoppari-vaihe jäädä jo taakse (onneksi! :-D). Jossain muutama vuosi sitten olin tosiaan aika hevarityyppi (vaikea uskoa? :-D) ja nyt sitten suosin enemmän koruja, värejä ja tyttömäisiä juttuja. Hyvä näin! :-)

Maanantaina meinasin nukahtaa koulussa vähän väliä. Väsytti ihan älyttömästi! Kun tulin kotiin niin luulin että nukahdan sohvalle, mutta sitten jotenkin piristyin ja jaksoin onneks valvoa vailla kymmeneen. Se on nimittäin sellainen juttu että jos menee nukkumaan tosi aikaisin, niin seuraavana aamuna on sitten tosi sekava olo. Mulla on tosi tarkka unirytmi, ja jos jää unet vähiin niin tietää seuraavina päivinä valvoneensa. Nukkuminen on kuitenkin yks tärkeimpiä juttuja mulle :-D

Tiistaina menin kahdeksan linkillä kouluun, ja aamulla oli tosi lämmintä! Mulla oli musta nahkatakki (äiskän vanha pusakkamalli) ja se oli kyllä vähän lämmin. Luulin kyllä että kun laitan nahkarotsin, ei oo liian kuuma ja pitää tuulta mutta ei! Oli vaan niin lämmin ilma että ei olis tarvinnu niin paksua takkia. Koulussa meillä oli terveystietoa, äikkää ja espanjaa. Terkan tunnilla esiteltiin meidän ryhmän kanssa esitys, joka kertoi ravinnosta. Vähän meinasi mennä pieleen kun en ollut oikein keskittynyt koko juttuun ja sitten kun piti mennä luokan eteen selostamaan... Hah! Opinpahan valmistelemaan esitykset seuraavan kerran paremmin. Espanjan ja ruotsin esseetkin pitäisi palauttaa, mutta en ole saanut aikaiseksi viedä niitä kouluun vielä. Kamalasti tehtävää! Ruotsista pitäisi tehdä lisätehtäviä jotta saa enemmän pisteitä kokeeseen.. Mutta enää kai vain 14 koulupäivää jäljellä! Se on kesä nyt, tiistaina oli jopa 18 astetta lämmintä. Tykkään<3

Kesältä 2011 :-)
Käytiin Tanjan ja Heidin kanssa tiistaina koulun jälkeen kiinalaisessa. Oli taas niin hyvää! Söin itteni ihan ähkyyn (niin kuin aina kun käydään siellä :-D) ja sitten oli vähän koomaolo. Juteltiin kaikkea syvällistä tyttöjen kanssa ja oli tosi mukavaa. Kiinalaiseen on kyllä vähän vaarallista mennä syömään, nimittäin jos aikoi tehdä vielä jotain kotiin päästyään, niin se on fakta ettei vaan jaksa. Kyllä kiinalainen on yks mun favouriteruokia, mutta jos syö liian usein niin kyllästyy. Kultainen keskitie on hyvä :-)

Nami! Paistettuja nuudeleita, kanakastiketta, riisiä, hapanimeläkastiketta ja friteerattuja kanoja.
Nokia sitten takaa taas laadun... :-D
Tiistai-ilta sitten meni taas kotona ihan samalla tavalla kuin muutkin illat. Myönnän että mun elämä on ehkä vähän köyhää kun kouluiltoina ei edes jaksa lähteä ajamaan mopolla. Mutta sitten kun kesäloma alkaa, niin vannon että oon koko ajan liikenteessä! Ruuvataan vaan Vespaan rekkarit kiinni ja sitten liikenteeseen. Tiet on kyllä nyt tosi tosi huonossa kunnossa, siihen on päälle käyty vetämässä nyrkin kokoista kiveä, että hyvä kun autolla pystyy ajamaan. Se on vaan siihen asti Mankilla ajeltava, kun siinä on sellaiset mokkularenkaat :-D Vaatii vähän urheiluhenkeä lähteä yrittämään sinne, mutta sitähän ei minulta puutu ;-D

Keskiviikkoaamuna mulla oli aika Kysiin, ja käytiin kuvauttamassa tuo jalka. On se edelleen aika kipeä, ja toisinaan tuntuu jopa että se on ihan kävelykelvoton. Kyllä suututtaa jos menee kesäks pakettiin, olis niin paljon kaikkee kivaa tulossa, ja ei yhtään kyllä nappais kävellä koko kesää kepeillä :-( Siellä sitten vain sanottiin että ensi viikolla saadaan tietää enemmän, kun on se kirurgin vastaanotto. Onnistuin jopa taivuttamaan sen taas uudestaan. Nilkka on vaan niin löysä, ettei se pysy kasassa. Kipulääkettä vaan ja kyllä se siitä, eikös niin?

Iskän epävirallinen sihteeri! :-)
En siis ollut ollenkaan keskiviikkona koulussa, koska ensimmäinen tunti olisi ollut normaali ja sitten oli ollut jotain erikoisjuttuja, joten en sitten mennyt ollenkaan, kun piti mennä sinne Kysiin. Olin sitten iskän mukana töissä (iskä on myyntiedustaja) ja päivä meni tosi nopeasti! :-) Käytiin muutamassa asiakkaassa ja sitten kaupassa ja mentiin kotiin. Nukuttiin sitten kahden tunnin päikkärit :-D Meillä onkin loppuviikko lomaa, joten on sama nukkua päikkäreitä. Illalla tuli Greyn anatomia (katson aina kun pystyn) ja söin Filipinos-suklaakeksejä, nami!<3 Oon aika perso kaikelle makealle, joten oli pakko napata ne mukaan kaupasta. Oli tosi jees päivä, kun ei ollut stressiä juuri ollenkaan.

Ei ole kouluakaan enää paljon jäljellä. Vaikea uskoa että ensimmäinen vuosi on jo melkein mennyt. Mulla on selkeästi ollut hauskaa, kun aika on mennyt nopeasti :-) Nyt vain pitäisi skarpata viimeiseen koeviikkoon, ja oikeasti lukeminen tulisi tarpeeseen. Tiedän, että terveystiedon kokeeseen on pakko panostaa vähän enemmän, koska aineena se ei ole mikään erityisen helppo. Kielet pystyn handlaamaan aina jotenkin, mutta espanjan kielioppi pitää kerrata kunnolla. Hyvä tästä tulee. Oon viihtynyt tosi hyvin tässä koulussa, ja meidän luokka on tosi mahtava! Tosin nyt on aika kipeä olo, toivottavasti en tule kipeäksi, tai jos tulen, niin parannun ennen ensi viikkoa. Viimeisillä oppitunneilla ei ole hyvä olla poissa, sillä siellä saa viime hetken vinkkejä kokeisiin.

Ja nyt on kyllä pistettävä kuva tähän loppuun, tältä näytin kaksi vuotta sitten! :-D

Hihi, ihan kuin tästäkään ei olisi kauaa aikaa :-D
Rakkaat, teitä on jo kymmenen lukijaa! Kiitos erittäin paljon. Jos tiedätte, että joku ystävistänne saattaisi kiinnostua teksteistäni, linkatkaa heille blogini, olisin erittäin kiitollinen! Teitä ei voi olla koskaan liikaa ;-)

 

Peace, love & rock 'n' roll! ;-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)