sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Here we go back, this is the moment!

Morjestaa! :-)

Sunnuntai! Hitsi kun aurinko ei paistanut koko päivänä. Viikko meni taas tosi nopeesti kun oli vapaapäivä keskellä viikkoa. Olin kotona koko vapun, ja otin ihan iisisti. Ensi viikolla on vaan keskiviikkoon asti koulua ja sitten pitkä viikonloppu, jees ;-) Perjantai-iltana kävin Maaritin luona mopolla. Maarit värjäsi omat hiukset liukuvärillä, ja tuli tosi kivat! :-) Katsottiin myös Suomi-peliä ja kuunneltiin hyvää musiikkia. Pelotti ihan sikana ajaa yöllä pois pimeässä! Mankin valot ei näyttänyt kuin jonkun muutaman metrin eteenpäin, ja oli tosi kylmä. Pari autoa ajoi pitkillä valoilla vastaan, ja tosi ikävää kun autoilijat ei ajattele että mopoilija sokaistuu ihan täysin jos niitä ei lyhennä. Oli sitten pakko vilkuttaa omia valoja jotta älysivät lyhennellä... Piti muutenkin ajaa tosi hitaasti kun ne omat valot oli niin surkeat. Loppujen lopuksi tulin takaisin kotiin joskus yhden aikaan yöllä. Sitten meillä oli kolme iskän kaveria käymässä, ja siinä sitten istuttiin iltaa aamuun asti. Huudatettin rantasaunalla musiikkia ja muisteltiin vanhoja :-)

Nyt on järvi vapaa! :-)
Lauantaina sitten ei tehty mitään järkevää, yllättäen. Edellisen päivän tunnelmissa jatkettiin ja istuttiin rannassa nuotion äärellä ja saunalla. Virittelin rantasaunalle kaiuttimet, eivät ne mitkään isot ole, mutta kuitenkin. Tietokoneen kun laittoi niihin kiinni niin tunnelma oli ihan kuin pikkudiskossa! :-D Saunalla olis aika jees pitää partyt joku kerta (tai no, voiko nämä illanistujaiset laskea partyiksi? :-D)

Iskä "grillas" viime joulukuussa meidän rannassa :-D
Tänään en ole sitten tehnyt yhtään mitään. Vieraat lähti jo aamusta kotiin, ja me ollaan oltu porukoitten kanssa kolmistaan. Luin muutamaa vaihtariblogia ja fiilistelin omaa lähtöäni. Jos oikein laskin (mikä ei siis tosiaankaan ole varmaa), niin noin 272 päivää lähtöön! Odottavan aika on todellakin pitkä, ja varsinkin nyt, kun hetkeen ei tule mitään uusia täytettäviä papereita. Haluaisin jo niin kovasti saada sijoitustietoja, mutta se on erittäin epätodennäköistä, koska suurin osa vaihtareista saa tietää perheensä noin kuukautta ennen lähtöä. Voin vaan kuvitella sitä hetkeä kun oma perhe pitää hyvästellä ja lähteä. Kuitenkin uteliaisuus uutta kulttuuria kohtaan on niin suuri, että tätä tilaisuutta ei vain voi ohittaa. Toivon vaihtovuodelta paljon uusia ystäviä ja kokemuksia, mitä muistella vanhempana.


Piitun lempilelu "Riepu" :-)
Neljän viikon päästä kesäloma on jo alkanut. 18 arkipäivää koulua enää. Aika on mennyt siivillä, ja kohta onkin jo Summeruppiin menoa ja laatuaikaa parhaiden ystävien kanssa. Tulen ikävöimään tätä kaikkea Australiassa, mutta tosi ystävät odottavat!

Nyt on aika tehdä loppurutistuksia koulussa ja toki töissäkin. Ensi viikoksi oli vissiin luvattu aurinkoa ja lämpimiä ilmoja? Keskiviikkona minunkin pitäisi mennä sitten kuvauttamaan tuota jalkaa, ja sitä seuraavalla viikolla saadaan tietoja mikä sitä vaivaa. Toivon mukaan saan kesäksi sen kuntoon, niin ettei tarvitsisi olla jalka paketissa. Nyt kuitenkin tosi mukavaa tulevaa viikkoa kaikille! :-)


 
 
~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)