tiistai 30. huhtikuuta 2013

Älä hukkaa sun aikaas, ollaan täällä vain kerran

Tsau tsau! :-)

Aika kuluu enkä minä oikein pysy edes mukana... Alkuviikosta ei ole tapahtunut mitään uutta, eikä viikonloppunakaan juuri, mitä nyt vähän Vespalla ajoin ja no, eilen uskaltauduin ajamaan mankilla ensimmäisen kerran törttöilyn jälkeen.. Ihan hyvin meni! :-) Piti vain ajaa vähän hiljempaa, kun tiet on aika huonossa kunnossa (asutaan hiekkatien varressa) ettei oli vahingossakaan lähteny viemään. Niinhän se menee jos hevosenkin selästä tippuu että uudelleen on satulaan noustava ja mielellään mahdollisimman nopeasti! ;-)

Niin ja mukavaa vappua vaan kaikille! Itse oon ollu nyt kotona ja näin, mutta sää on kyllä niin inhottava että lohdutan itseäni ajatuksella että olisi ollut aika kylmä mennä lammelle (kaikki menee lammelle juhlimaan). Kaverit meni ja toivon että vettä ei tullut niskaan ihan kaatamalla, nimittäin täällä meillä vettä tulee ihan saavista... Ai kesä vai!? Mua on huijattu ;-)

Vajaat viisi viikkoa koulua enää! Ihan mahtavaa, sitten olisi eka vuosi takana. On mennyt kyllä tosi nopeasti ja mulla on ollut tosi kivaa tässä koulussa. Mitä nyt lukiossa on joskus raskasta, mutta ei mitään saa ilmaiseksi. Sitten ehdinkin käydä vain puoli vuotta koulua, ja sitten on sinne Australiaan lähtö. En muuten muistanut varmaan kertoa, että pääsin sen kemian kokeen läpi! Nyt olis syytä olla ylpee musta, oli sen verran hilkulla. Vitonen siitä tuli, mutta läpi kuiteski ;-)

Onko näin huono tuuri että mulla ei ole mitään kuvia tähän postaukseen? :-( Hitsi. No jos laitan pari biisiä loppuun niin sovitaan että saan tämän kerran anteeksi? Seuraavaan postaukseen on luvassa kuvia tämänkin edestä. :-)

Glada vappen och dricka bara vatten, mina vänner! ;-)

 
 

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)