perjantai 5. huhtikuuta 2013

Syvällisiä ajatuksia

Soronoo lukijat! ;-)

Se on perjantai, jees! Onneksi oli suhteellisen lyhyt viikko, niin meni nopeesti. Kolme koetta oli vielä tällä viikolla, kemia, matikka ja enkku. Enkku meni ihan jees, matikankin toivon pääseväni läpi, mut kemiasta on vähän sellainen tunne että taitaa mennä uusintaan. Jalkakin on ihan kamalassa kunnossa :-D Se on tosi turvoksissa ja aika mustelmilla (siis polvesta alaspäin koko jalka melkein musta.) Tekevälle taitaa ihan kirjaimellisesti sattua :-D

Oon tosi, tosi innoissani, kun viikon päästä on Maaritin synttärit ja sillon on muuten isot juhlat! ;-) Viime vuonna oli tosi kivaa ja arvatenkin tänä vuonna on yhtä railakasta. Näitä pippaloita oon oottanu monta viikkoo, ja enää yksi viikko jäljellä. Tällä hetkellä kun porukat on ulkona ottamassa aurinkoo, niin mulla soi musiikki täysillä ja fiilistelen. Oon aina ollut partyihminen ja nämä juhlat missä kaikki mun ystävät on mukana, niin mikäpä sen parempaa!<3

Eilen käytiin Maaritin kanssa hakemassa liput Summeruppiin! Siitä tulee kesän kohokohta, ja mikä parasta, siellä on kaikki suomalaiset artistit ja bändit mitä mä diggailen. Sitten mentiin Maaritille ja värjättiin mun hiukset uuteen kuosiin ;-)

Welcome redhead! :-)
Ihania mustia raitoja räikeällä punaisella pohjalla. Kyllä Maaritin pitäs kampaajaks lähteä ;-) Oon tosi tyytyväinen tähän uuteen tyyliin, hemaisevan seksikäs pörröpää! ;-) Punainen väri korostaa kivasti mun tummanvihreitä silmiä.

Ihan näin muuten vaan, ihmiset puhuu joskus vaatimattomasti omasta ulkonäöstään. Mulla oli tosi vaikee yläkouluaika, minua kiusattiin syystä jota en tiedä vieläkään. Olin aika hiljainen ja pelokas, kun en tiennyt ikinä mitä seuraavana päivänä koulussa tapahtuisi. Olen oppinut nyt lukion ja amiskan aikana, että jokaisella on oikeus olla sitä mitä on. Kärsin suhteellisen pahasta aknesta viime keväänä ja kesänä, ja nyt se alkaa olla jo takanapäin. Omasta mielestäni olen mennyt ulkonäköni suhteen parempaan päin. Kyllä se ulkokuorikin auttaa itsetunnon kasvattamisessa, mutta ensin pitää päästä asioista jotka vaivaavat, yli. Onko muka väärin sanoa että pitää itseään kauniina? Nyt uskallan sanoa sen itselleni ja myös muille. Minua ei kiinnosta ihmiset jotka yrittävät sortaa muita. Mitä iloa saa siitä, että haukkuu muita tai yrittää romuttaa muiden itsetuntoa? Toivon, että jollakin on selkärankaa tulla väliin, jos huomaa että joku joutuu kiusaamisen kohteeksi. Minulla oli onneksi näitä ystäviä, jotka tulivat yläkoulussa tilanteisiin puolustamaan. Harmi vain, me emme saaneet sitä kokonaan loppumaan.

Uskon kyllä, että kaikilla asioilla on tarkoituksensa. Jos joku on ollut kiusaaja, on vielä mahdollista korjata asiat ja pyytää anteeksi kiusatulta. Tiedän, että kiusatut arvostaisivat sitä. Minä en saanut ikinä anteeksipyyntöä. En tiedä, en ehkä ole katkera, olen vain äärettömän surullinen. Näistä ajoista on kohta jo vuosi mennyt, ja tiedostan sen, että elämä jatkuu, ja hyvä niin. Tuntuu pahalta ajatella että tälläkin hetkellä todella monia ihmisiä kiusataan. Kiusaajat, lopettakaa ja asettukaa kiusatun kenkiin! KENELLÄKÄÄN EI OLE OIKEUTTA KIUSATA KETÄÄN!

Hui, meni tosi syvälliseksi! Nämä ovat minun mielipiteitäni, ja pidän niitä kyllä aika todellisuuden mukaisina. Joka tapauksessa, pahimmat ajat ovat jo takana. Nyt pitää vain toipua ja jatkaa positiivisena. Kyllä elämä korjaa vääryydet jossain vaiheessa :-)

Joka tapauksessa, äärimmäisen mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua, ottakaa rennosti! :-) Tässä pari tosi hyvää partybiisiä, jos vaikka on juhlat tiedossa ;-)


 

~ Viivi

5 kommenttia:

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)