lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hurrikaanit nimetään naisten mukaan aina, ja sitä mä en ihmettele lainkaan

Heissan! :-)

Mun siis piti postata jo viikko sitten, mutta koko viikko on menny koomatessa, antakaa siis anteeksi! :-) Meillä oli siis arvatenkin tosi hyvät partyt viime viikon perjantaina ja oon yrittäny nukkua univelkoja pois tällä viikolla. Oli ihan mahtavaa nähdä kaikki kaverit kerralla ja popittaa hyvää musaa tosi kovalla. Taisin olla viimesiä jotka vielä valvo vähä ennen yhdeksää lauantaiaamuna... ;-D

Tämä viikko on siis mennyt tosi nopeesti, oon ollu aika väsyny niin siks varmaan. No sen verran saatiin jotain aikaseks että käytiin Tanjan kanssa ostamassa liput lukiobileisiin, jotka on ensi viikon torstaina. Vähän jotai arjen piristystä ;-)

Tosiaan mulla on tiistaina sitten kemian uusintakoe. Ei oo paljon huvittanut lukea tai päntätä, kun on ollu kaikkee muuta miettimistä. Esimerkiksi se että sain tänään täytettyä kaikki vaihtaripaperit ja ne on laitettu menemään. Jospa nyt sitten alkaisi isäntäperheen etsiminen, ja saisin mahdollisimman nopeasti jotain uutta tietoa. En jaksaisi oottaa että pääsen Australian auringon alle - vaikkakin suurin osa lumesta on jo meidänkin pihasta sulanut pois.

Tänään uskaltaudun mopon selkään ensimmäisen kerran sen hölmöilyn jälkeen. Kävin ajamassa mun tuliterällä Vespalla, joka tuli tiistaina meille. On muuten tosi nätti ollakseen skootteri! :-) Ja toimii kuin unelma, ja mikä parasta, voin ajaa kun oikealla jalalla ei tarvitse tehdä mitään. Kun ei tuo jalka ole vieläkään kunnossa, päinvastoin! Joudun kirurgin vastaanotolle, joka sitten arvioi pitääkö jalka leikata. Ei muuten paljoa naurata...

Täs mun Vespa, kui söpö!<3

Oon ihan rakastunu Tuomas Kauhasen & Väinöväinön Enkeli -biisiin. Siinä on tosi hyvät sanat ja tarttuva melodia. Kesää ootellessa, meinaan tuota soitan sitte kaksneljäseiska! ;-) Yks kesän kohokohdista on kyllä Summerup-festarit heinäkuussa. Meille tulee Maaritin kanssa niin huikeen hauskaa siellä! Kun mä elän tän musiikin kautta kaikki mun tunteet ja elämänvaiheet. Mä liitän kaikki asiat musiikkiin, kaikki hetket, niin hyvät kuin huonot. Eikä se oo huono asia, niitä asioita voi sitten elää uudelleen, ja käydä läpi voittajafiiliksellä.


Tosi syvällistä taas vaihteeksi! Haluan tähän loppuun laittaa pätkän Ellie Gouldingin ja Calvin Harrisin biisistä I Need Your Love. Nämä sanat kuvaa niitä ajatuksia ja tunteita mitä mun päässä liikkuu tällä hetkellä. On paljon asioita mitkä pitäisi saada selvitettyä ja käsiteltyä. Mutta kaikki ajallaan, ei pidä hätiköidä. Olen muuten tosi ylpeä, lukijoita on taas pari lisää! Kiitos tosi, tosi paljon teille. Jatketaan samaan malliin ;-)


I need your love
I need your time
When everything's wrong
You make it right
I feel so high
I come alive
I need to be free with you tonight
I need your love

I take a deep breath everytime I pass your door
I know you're there but I can't see you anymore
And that's the reason you're in the dark
I've been a stranger ever since we fell apart
And I feel so helpless here
Watch my eyes are filled with fear
Tell me do you feel the same
Hold me in your arms again

I need your love
I need your time
When everything's wrong
You make it right
I feel so high
I come alive
I need to be free with you tonight
I need your love

Now I'm dreaming, will I ever find you now?
I walk in circles but I'll never figure out
What I mean to you, do I belong
I try to fight this but I know I'm not that strong
And I feel so helpless here
Watch my eyes are filled with fear
Tell me do you feel the same
Hold me in your arms again...

~ Viivi

2 kommenttia:

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)