tiistai 28. toukokuuta 2013

Tilanne on enemmän ku hallussa! ;-)

Heippa! :-)

Anteeksi pidempi postaustauko, mutta on ollut koeviikkoa ja sen sellaista muuta kiirettä, mutta nyt mulla on aikaa enemmän postailla sillä kokeet on tehty ja nyt tarvitsee mennä enää vain palautuksiin. Miten on mennyt puolitoista viikkoa, onko ollut lämpimiä ilmoja? Viikko sitten sunnuntaina meillä oli 24 astetta lämmintä varjossa, ja auringossa sitten varmaan tuplasti enemmän. Heräsin joskus vailla 11 ja aloinkin sitten rustaamaan runoja äikän tunnille. Nimittäin jos kirjotti vaikka minkälaista runoa, niin sai kokeeseen kolme pistettä plussaa, niin pitäähän se mahdollisuus silloin hyödyntää! Siihen meni suunnilleen tunti, ja sitten telkkarista tulikin Lentoturmatutkinta, ei kyllä ehkä kannattaisi katsoa sitä, alan vielä pelkäämään lentämistä vielä enemmän :-D Sen jälkeen sitten väsäsin patongista valkosipulileipiä ja tein myös lihavartaita, jotka iskä grillasi ulkona. Tuli tosi hyviä! Ehkä minä sittenkin osaan tehdä ruokaa? :-D Tosin iskä vähän sanoi että valkosipulia olisi ollut liikaa, heh...

Iltapäivällä otin pienet torkut, ja sitten istuinkin vaan tietokoneella ja kuuntelin hyvää musiikkia (enhän minä edes kuuntele huonoa musaa? ;-D) Äiti leipoi mansikkakakun ja oli tosi hyvää! Suunnittelin koko illan ajan meneväni lukemaan kokeisiin, mutta miten taas kävikään...

Kesä on virallisesti tullut kun syödään mansikkakakkua :-)
Maanantaina mulla oli enkun ja espanjan sanakkaat. Vähän hataralla pohjalla mentiin, kun se lukeminen jäi vähälle. Hävettää oikeesti kun en oo saanu aikaiseksi panostaa kouluun juuri ollenkaan viimeisinä viikkoina. No ne sanakkaat nyt meni ihan jees, ja sain tietää että enkun sanakkaitten keskiarvo on vähän yli 6 :-O Taisin pistää koko koulun ihan muusiks ennen kesälomaa...


Tiistaiaamuna aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja laitoin shortsit ja mustat legginsit jalkaan ja kevyen paidan. Huomasin vasta koulussa että leggarit oli täynnä reikiä, lienevätkö olleet jalassa joissain juhlissa!? :-D Sellasta tää mun elämä on, eikä pari reikää nyt jaksa haitata, jos haittaa muita niin mitä sitten? ;-) Koulupäivä meni aika nopeasti, ja keskiviikkona olikin espanjan koe. Aluksi olin ihan pihalla, ja kaikki pikkusanat tuntui tosi vaikeilta ymmärtää. No tuttuun tapaani yritin sitten parhaani mukaan kirjoitella jotain järkevää. Kokeen jälkeen käytiin Tanjan ja Heidin kanssa amiskalla syömässä ja ollaan tehty niin melkein joka jakson lopussa jotka ollaan oltu lukiolla. Sitten piti vielä tulla lukiolle takaisin kun oli enkun preppaus, ja oli tosi raskasta istua siellä kun olisin vain halunnut ottaa aurinkoa ulkona ja unohtaa koko koulun.

Iltapäivällä kävin Riikan luona pyörähtämässä ihan kirjaimellisesti, ehdin olla siellä varmaan jonkin vartin, ja sitten äiti tuli hakemaan. Käytiin ostamassa kukkia ja tomaatteja ja sen sellaisia, mitä laitetaan kasvamaan pihalle. Sitten käytiin syömässä, ja sanonpahan vaan että oli vähän ähky olo taas... :-D Sitten tultiinkin kotiin, ja oltiin äiskän kanssa kahdestaan kun iskä oli kokouksessa.


Torstaiaamuna sitten yritin lukea vielä enkun kokeeseen linja-autossa, mutta en oppinut enää mitään uutta. Eikös se ole ihan hyvä merkki? Nämä koeviikot on aika yksinkertaisia - kokeita ja preppauksia - ja aika käy välillä aina tylsäksi. Kokeen jälkeen menin ruotsin preppaukseen, ja sen jälkeen sitten nähtiin Maarittia ja Veeraa kaupungilla Tanjan ja Heidin kanssa. Iskä sitten otti mut mukaan ja mentiin kotiin. Illalla sitten kävin kylällä mopolla, ja Veeran kanssa käytiin tsekkaamassa 6. ja 8. -luokkalaisten tekemä musikaali.

Perjantaina olin ruotsin kokeessa vähän hukassa (ai vähän!?). Kirjottelin kuitenkin parhaani mukaan vähän kaikkea jotta saisin ehkä vähän säälipisteitä. Äikän preppauksessa oli tosi tylsää, kun äikkä ei ole minun lempiaine, niin siihen ei jaksa sitten panostaakaan. Iltapäivällä iskä toi meille uuden veneen. En ole vielä päässyt vesille, mutta varmaan ensi viikolla jo. Perjantaina ei sitten tapahtunut mitään kummallista, olin vaan kotona ja otin rennosti.


Lauantaiaamuna heräsin ennen kymmentä ja aloin melkein heti pesemään talon ikkunoita. Sen jälkeen lähdin mopolla Maaritin luokse, ja sitten pidettiin hauskaa Maaritin, Veeran ja Hennan kanssa kun lähdettiin tsekkaamaan Pielavedelle sataman avajaisia. Ajeltiin autolla pitkin poikin (siis ei me ajettu vaan meillä oli kuski! :-D) Pielavettä ja oli ihan mahtava ilma! Aurinko paistoi ja oli tosi kiva olla tyttöjen kanssa, mutta olihan mukana myös pari äijääkin :-) Iltaa kohden sitten meininki oli mitä oli, ja ei vältytty välikohtauksiltakaan, nimittäin parin käänteen jälkeen mun etuhampaasta lähti aika nätti pala pois. Eli se siis lohkesi, ja sanonpahan vaan että on aika kipeä kyllä :-O No sitten siinä oli vaikka mitä häppininkiä ja sen sellaista mistä ei sitten sen enempää...

Hih Veera heijastuu laseista :-D
Sunnuntaina tulin kotiin kolmen jälkeen iltapäivällä, pientä väsymystä oli havaittavissa.. Luin äikän kokeeseen ja torkuin. Sitä peruskauraa, eiks niin? Lukiolaisen elämä on ihan semiraskasta ;-)

Maanantaiaamuna sitten mentiin heti aamusta korjauttamaan se hammas, ja nyt se on ainakin toistaiseksi kasassa. Menin äikän kokeeseen vähän myöhässä, mutta ei se nyt ole niin vakavaa. Sen jälkeen terveystiedon preppaukseen ja sitten kotiin. Tiistai meni suunnilleen samalla tavalla, terkan koe aamulla ja sitten amiskalle syömään Tanjan, Heidin ja Katan kanssa, ja siellä oli hampurilaisia, ranskalaisia ja cokista! Amiskalaisia hemmotellaan viimeisen viikon kunniaksi... :-)

Yhtenä päivänä kun käveltiin amiskalle niin joku oli saanut kuningasidean laittaa auton tuulilasi täyteen voikukkia! :-D
Huomenna sitten mulla on hiustenleikkuu varattu ja kiva päästä leikkuuttamaan nuo kuolleet latvat poikkeen. Väriä en taida tällä kertaa laittaa, katsellaan jos itse sitten väsäisin. Huomenna ei tosiaan ole koulua kun ei ole sillä johtonumerolla koetta eikä preppauksiakaan enää ole. Torstaina käyn vain parissa palautuksessa ja perjantaina on loput palautukset. Sen jälkeen meillä on kai jokin kevätjuhla ja sitten lomille, vihdoinkin! ;-)

Tämmösiä kuulumisia tällä kertaa, koeviikkoo ja vähän vaihtelevia tapahtumia. Kuitenkin loppujen lopuksi asioilla on tapana järjestyä, pitää vain elää päivä kerrallaan. Laskin sitä paitsi että enää noin 260 päivää kun Australia kutsuu ;-) Kuitenkin on tuo kesäloma askeleen lähempänä, joten ehkä vain odotetaan sitä ensin :-D Joten lämpimiä päiviä kaikille ja nyt saa jo alkaa ottamaan rennosti ;-)


Ps. Mun digikamera otti ja sekosi, joten kuvia on sen tähden vähänlaisesti! Toivottavasti saan sen kuntoon ;-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)