sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syysloman aloitus

Moikka kaikille! :-)

Kylläpä on viikko mennyt taas nopeasti. Ei ole oikein mitään kummoista jäänyt mieleen, paitsi keskiviikkona oli lukiolla palautuspäivä, niin kaksoistutkintolaisilla on vapaata, jos ei ollut mitään lukiokursseja edellisessä jaksossa. Olin siis koko päivän kotona ja tosiaan hyvin alkoi aamu, heräsin kahdeksan jälkeen ja linnoittauduin olkkariin katsomaan telkkaria ja surffailemaan netissä, niin ei mennyt kuin puoli tuntia niin sähköt katkesivat! Sehän tarkoitti käytännössä sitä, että koneella ei paljon olla kun akku on niin huono, eikä myöskään tehdä aamiaista. Pisti vähän suututtamaan, mutta ei sille paljon voinut itse tehdä. No, siinä sitten aikani hiimailin ja päätin että luen enkun ja ruotsin sanakokeisiin. Loppujen lopuksi luin yhden aukeaman ja menin nukkumaan :-D Heräsin sitten puolenpäivän jälkeen ja oikeastaan koko loppupäivä meni aika nopeasti. Porukat tuli illalla kotiin, ja siinä sitten oli vähän kaikenlaista pientä kränää. Torstai ja perjantai meni samalla kaavalla ja aika nopeasti, kun lomaa odotellessa ei jaksanut oikein edes keskittyä koulun käyntiin.

Agatha Christien Death on the Nile on kirja, jonka luen ENA5 -kurssia varten. Isä sai pientä remppaa, kun kylppärin hana murtui ja katkesi.
Päivät kuluu, aika juoksee, 113 päivää jäljellä. Perjantaina tuli AFS:ltä kirje, jossa pyydettiin vanhempia allekirjoittamaan lomake, mikä antaa minulle luvan osallistua erikoisimpiin urheiluaktiviteetteihin kohdemaassa. Jos minulle tulee mahdollisuus kokeilla vaikkapa surffausta tai jotain muuta eksoottista, niin varmasti kokeilen jos rahkeet antavat myöten! Mukana tuli myös liki 40-sivuinen valmentautumisopas reissua varten. Sitä olen tässä selaillut tässä ahkerasti, ja pikkuhiljaa lähtö alkaa oikeasti tuntua todelliselta. Ensi kuussa on Porvoossa viikonlopun mittainen valmentautumisleiri, jonne minä sitten menen. En malta odottaa!

Lauantaina menin sitten Kuopioon Heidin luo viettämään iltaa. Tanja oli siellä myös, ja nähtiin myös Kataa ja kumppaneita vilaukselta. Oli tosi mukava jutella pitkästä aikaa kunnolla, ja nauraa ihan älyttömille jutuille... :-D Yöunet jäi vähälle, mutta hauskaa meillä ainakin oli!

Mutta nyt minua väsyttää niin paljon, että taidan ottaa pienet torkut. Mukavaa syyslomaviikkoa kaikille opiskelijoille! :-)

~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)