keskiviikko 3. syyskuuta 2014

In vino veritas

Moiks!

Kuten tarkkaavaisimmat teistä on saattaneet somesta bongata, että mä oon taas kipeenä. Mulla ottaa pattiin niin paljon, ettette uskokaan. En tiedä miten tästä flunssasta/viruksesta/olkootpanytmikähyvänsähelkkari pääsisi eroon. Syön antibioottikuuria toistamiseen. Ketuttaa. Väsyttää. Mitähän muuta? Koeviikko alkaa ensi keskiviikkona. En oo lukenut. Julmettu että ahdistaa. Liikaa asioita meneillään. ARGH!!!!!!!!!

Heyy!

As you may have noticed from social media, I'm sick AGAIN. I'M SO TIRED, ANNOYED, SAD, SICK OF BEING SICK. I've no idea how I can get rid of this. I'm taking my antibiotics again. Exams start next week, I haven't practised, I'm scared, tired, stressed and exhausted. I wish I didn't have to do them at all. I just want to wake up in my own bed in Finland. I get these feelings when I'm sick. I feel so hopeless. Too many things going on right now. I just want to be healthy again :(

Oikeastaan ainoa asia, mitä haluaisin tehdä nyt, on viinin nautiskeleminen kynttilänvalossa. Ihan yksin ja ihan rauhassa. Voisin litkiä viiniä aamusta iltaan, mutta se nyt ei sattuneesta syystä ole mahdollista. Mä vaan haluaisin paeta todellisuutta 24 tunniksi. Ihan vaan olla olematta. Mikähän kriisi tämäkin nyt on olevanaan? Mullahan on kaikki ihan hyvin täällä. Tämä sairaana oleminen vaan verottaa mun oloa niin paljon.

All I want to do right now is drink wine in a dark room - possibly with a candle light but anyway. Just some time for myself. I'd love to take off 24 hours just for me and drink wine. But guess what? It's not possible, well surprise. I have no idea what kinda crisis I'm going through? Maybe it's because I'm sick and it makes me really tired. I've been sleeping so badly for few nights. I've had nightmares and stuff. I'm so tired...
 
Jumalauta, ei helvetti!!! -.-''
Tuossapa yhteensummattuna mun fiiliksiä. Nyt on vähän negatiivinen päivitys, joten taidanpa vaan mennä pois. Onhan mulla sentään läjäpäin kotitehtäviä tekemättä (duh). Toivon mukaan parannun viikonlopuksi, kun on vähän suunnitelmia meneillään. No mutta niistä sitten lähempänä jos kun parannun. Mukavaa pikkulauantaita kaikille, kaikesta huolimatta :)

That picture summaries my bad feelings. It's basicly just a really upset mouse, so don't worry if you don't understand it. This post is suddenly really negative, so I just decided to go away now for a while. I have heaps homework to do and it doesn't make me happy (well DUH!) I have some plans for weekend if I get better. I really hope I will be better then. But yeah I'll talk you guys about it later. Now I'm gonna put here some photos that makes me really happy now :)
In vino veritas, amigos! ;)


~ Viivi

6 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että aina vaan valitat kuinka haluut kotiin sieltä ja et haluisit herätä omasta sängystä. Tiiän ettei oo helppoo ja koti-ikävä on välillä järkyttävä, mut otat vähän positiivisemman asenteen ja valitat vähemmän "julkisesti" niin ehkä ihmiset saa susta vähä positiivisemman kuvanki :D Ajattele millainen once in a lifetime kokemus tää on sulle! Selviit kyllä ja kotiin pääset ajallaan, nyt vaa unohdat murheet ja iloitset että sulle on suotu toi kokemus, koska aika moni muu jää ilman :P En tarkota olla ilkee mut nii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :)

   Oletko ollut itse vaihtarina?
   Toki somessa annetaan aika ruusuinen kuva vaihtarina olemisesta, ja kuinka se on #yolo ja vaikka sun mitä. Tottahan se toki on, että ei tämä tilaisuus tule kaikille. Mun ei ole tarkoitus "markkinoida" tai "myydä" itseäni mun blogissasi, ja kirjoitan tarkoituksella todenmukaisesti. Ennen vaihtoon lähtemistä törmäsin lähinnä vaan yltiöihaniin vaihtariblogeihin, joissa kerrottiin, että vaihtarin elämä on täydellistä ja elämä mutkatonta maailman toisella puolella. Sen takia päätin jo hyvissä ajoin kertoa omasta vaihtarivuodestani rehellisesti, ilman turhia koristeltuja. Minua ei siis kiinnosta paljoakaan, millaisen kuvan ihmiset minusta blogin perusteella saavat - minulle riittää, kunhan minä itse tiedän, millainen olen oikeasti.

   Harmi, ettei kirjoitukseni miellytä sinua. Mutta niinhän se sanontakin menee, ettei kaikkia voi miellyttää. Tuon esiin sen vaihtarielämän todellisuuden - sen toisen puoliskon, mistä nämä muut vaihtarit eivät kerro. Olen aikaisemmissa postauksissa maininnutkin, että jos ei etsi negatiivista luettavaa, niin ei kannata lukea pidemmälle. Se ei ole aina asenteesta kiinni, tilanteet muuttuvat. Olen senkin maininnut, että tämä on minun blogini, ja minä voin (ja aion myös tulevaisuudessa) kirjoittaa tänne mikä parhaalta tuntuu.

   Kiitos kuitenkin kommentistasi, ja mukavaa syksyä! :)

   ~ Viivi

   Poista
  2. No siis juu. Olen ollut itse vaihtarina, en tosin kokonaista vuotta :P Mutta en tarkottanu tolla tekstillä oikeestaan mitään mitä ymmärsit. Tai ainakin mitä mä ymmärsin että ymmärsit :D Vaikutat vaan niin kamalan väsyneeltä, mutta kai sulla kuitenkin positiivisiakin asioita tapahtuu siellä.. Aina jos tuntuu et kaikki menee päin vittua, listaa miinukset ja plussat johonkin paperille ja voin vaikka luvata et plussapuoli on isompi joka kerralla. Mutta siis joo, en oikein tiiä miten ymmärsit ton mun kommentin, mutta en mä sitä mitenkään vittuiluna tarkoittanut :) Enemmänkin vaan tuntuu, että sulla on aina huonoo sanottavaa. En väittäny missään vaiheessa että vaihtarin elämä olis ruusuilla tanssimista, mutta positiivisia asioita löytyy varmasti ja ainakin minusta olis kiva jos jakaisit niitäkin enemmän täällä

   Poista
  3. Moikka taas! :)

   Kiitos vinkeistä, otan neuvoista vaarin. Totta, olen ollut ihan älyttömän väsynyt vajaan kuukauden sairastelun jälkeen, olet oikeassa siinä. Lupaan ottaa huomioon myös positiivisten asioiden kertomisen tulevaisuudessa (kun niitäkin on) :)

   Kiitos kommenteistasi! :)

   ~ Viivi

   Poista
 2. Niin, ei kai blogin kirjoittaminen mikään suosituimmuuskilpailu ole tai että pitäisi miellyttää kaikkia. Eikö varsinkin tämmöisen matkustusblogin tarkoitus ole kertoa kirjoittajan matkasta? Nimim. Ei se päämäärä vaan matka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! :)

   Niinpä, jokainen kirjoittaa omista jutuistaan ja se jokaiselle suotakoon. Nimimerkkisi on kuvaava - mun matka Australiaan on kasvattava, se on se pääasia ja kaikki loppuu aikanaan. Tärkeintä on, että minä olen kasvanut aikuiseksi. En enää ajattele asioita samalla tavalla kuin miten vielä viime vuonna :)

   ~ Viivi

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)