maanantai 25. helmikuuta 2013

Satumaista onnea

Oon ollu niin innoissani koko loppuviikon! En malta odottaa että pääsen kertomaan teillekin, miksi olen niin onnessani - se saa vielä odottaa hetken, mutta odottaminen on sen arvoista! ;-)

Viime viikko meni aika nopeaan, toissaviikonloppuna pidin majaa kummitädin luona, kävin katsomassa Staminaa Kuopion nuokkarilla 16.2. kavereiden kanssa ja voin sanoa että on tosi huisia viettää aikaa hyvien ystävien kanssa. Seuraavana keskiviikkona käytiin Maaritin kanssa salilla reenaamassa ja syömässä, ja puhuttiin tietysti syvällisiä. Mukava huomata että ympärillä on ihmisiä joihin voi luottaa 200 prosenttisesti. Olin myös eilen kummin luona yötä, ja tänään menin kahdeksaan kouluun. Muuten meni päivä ihan jees, mutta sitten koulun jälkeen yritin ehtiä linja-autoon, niin eikös se kirjaimellisesti lähtenyt nenän edestä! Eikä ollu muuten kivaa, onneks sitte seuraavan lähtöön oli vaan alle tunti aikaa.


Staminaa lähdössä kattomaan :-)
Oon tosiaan nykyään punatukkanen :-) Tosin taisinhan siitä mainita jo aikaisemminkin... No, antaa mennä tämän kerran :-D

Perjantaina alkaa hiihtoloma! Tämän viikon aherran koulussa niin tunnollisesti, että voin hyvillä mielin ottaa iisisti lomalla. Kuitenkin tarkoituksena olisi käydä salilla, saa nyt nähdä mikä päivä oon taas sinne päin menossa. On muuten hieno tunne huomata että kunto kasvaa joka kerta ja jaksaa vetää aina kovempia sarjoja. Se motivoi aika paljon ja kun näkee tuloksia niin tekee mieli vain jatkaa ja pitää kuntoa yllä. Mun kropassa muutoksia näkee aika helposti koska en ole ikinä ollut mitenkään kamalan hoikka, ja sitten kun karsii herkut ja reenaa, niin tulokset tulee helpommin näkyviin. Tää on kiva harrastus :-)

Mulla ei oo vielä hiihtolomalle mitään erityisiä suunnitelmia, saa nyt nähdä mitä sitä keksii. Ainakin leffaan menemisestä oli puhetta tyttöjen kanssa ;-) Hyvä vaan että on jotain muutakin tekemistä kuin istua Facebookissa ja pelata Candy Crush Sagaa, hehheh... Lauantaina sain sen verran aikaiseksi että lakkasin kynnet vähän erikoisemmin (siis en itse ikinä jaksa väsätä niitä mihinkään kuosiin, joten tulipahan kokeiltua, ja teen toisenkin kerran!)

Oon tosi ylpee itsestäni, kun oon saanu kasvatettua kynsiä taas vähän pidemmiksi! :-) Tosin jos sattuu vahingossa raapaisemaan itseään, niin siitä kyllä jää jälki sitten :-D

Anteeksi tosiaan pitkä postaustauko, olen pitänyt ajattelulomaa. Mielummin kirjoitan pidempiä postauksia vähän harvemmin kuin joka päivä jotain vähäsen. Vai mitä mieltä olette, kumpi on parempi? Kommenttia tulemaan ;-)

Loppuun kuvia niistä uusista vaatteista jotka ostin joskus kauan kauan sitten (onkohan tästä 2,5 viikkoa :-D), ja pari tämän hetken lempparibiisiä. Ai niin, äiti muute osti mulle ihanat leopardinilkkurit. Rakkaus!<3 Olen kertaheitolla 10 cm pidempi.







Vähän on nuo vaatteet ryppysiä, kun en oo silittänyt niitä vielä. Ehkäpä tässä jossain vaiheessa jos saisi aikaiseksi... Lempparini on tuo beige laskostettu toppi. Tosi monipuolinen ja sopii sekä party- että arkikäyttöön. Toimii!

Pysytellään kuulolla, uutta postausta tulossa mahdollsimman pian kunhan saan koottua pääni ja kerron sitten teillekkin, mikä minut saa näin hyvälle tuulelle ;-) Oikein mukavaa viikonalkua kaikille ja te joilla alkaa hiihtoloma ensi viikolla, niin nyt kannattaa tehdä loppurutistus ja sitten voi tyytyväisenä jäädä lomille. :-)

Jontte Valosaari - Haastaja <3

Majuri - Kato ny äijjää

Elastinen - Iisii

~ Viivi

4 kommenttia:

  1. mistä leopardinilkkurit on ostettu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro! :)

      Nilkkurit on DinSkosta, n. 45 euroa :) Tosi mukavat ja tukevat jalassa, suosittelen! :)

      Poista
  2. viivii, sinäkin olet löytänyt itsesi bloggaamisen hulluun maailmaan! :--) hihi, tosi kivanoloinen blogi sinulla :> ja nuo nilkkurit on kyllä todella söpöt!♥

    terkkuja :>

    ssupersanni.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morjes Sanni! :)

      Yhtenä päivänä se innostus sitten vaan lähti ;) Kiitän paljon! Nuo leopardilöydöt on kyllä ihanat, ja vielä mukavat jalassakin. Terkkuja sinnekkin! :)

      Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)