torstai 21. maaliskuuta 2013

Kesä, ala tulla jo! :-)

Morjesta! :-)

Miten on viikko mennyt? Mulla ainakin menee oikeesti ihan järjetöntä vauhtia. Viikonloppukin tuli ja meni, ja huomenna on taas perjantai (WHAT!?). En oo saanu juuri mitään aikaiseksi. Viime lauantaina olin aikeissa aloittaa tekemään matikan isoa kotitehtävää, mutta se sitten vähän niin kuin jäi... :-D Istuin sen sijasta terassilla pihalla ja otin aurinkoo ;-) Sunnuntaina väsäsin sitä matikan juttua kolme tuntia. Ihan kamalaa. Tuntu tosi vaikeelta saada sitä kasaan, mutta kuitenkin loppujen lopuksi tein sitä neljälle sivulle. Palautin sen jo, ja nyt vaan yritän päästä sen kurssin läpi.

Pikkusen on paineita selvitä tästä jaksosta kunnialla. Mulla on koko ajan kamala stressi päällä. Tuntuu että ryssin koko jakson ja etten pääse matikkaa, kemiaa tai fysiikkaa läpi. Vähän myöhäistä nimittäin nyt enää alkaa paniikissa opettelemaan mitään uutta, täytynee vaan kerrata niitä asioita mitä on jäänyt mieleen ja toivoa parasta. Sain tänään kyllä kuulla että mun kemian kokeesta tullaan vähentämään yksi kokonainen numero sen takia kun pistokkaat oli menny niin huonosti. Eli ei taida mennä kemian kurssi läpi, ja voitte vaan kuvitella miten pahalta musta nyt tuntuu...

Tosiaan parin viimeisen viikon aikana en oo oikein mitään muuta ehtinyt tekemäänkään kuin koulujuttuja, ja onneks seuraavassa jaksossa ei oo näin paljon vaikeita aineita. Oon niin kyllästyny tähän lukioon, haluan takaisin kopikselle. Siellä ei tarvinnu stressata yhtään ylimääräisiä. En vaan jaksa, oon ollu tosi väsyny jo jonkun aikaa. Nyt ei auta muu kuin sinnitellä, reilut kaksi kuukautta koulua vielä jäljellä. Kesän vietän kyllä kavereitten kanssa, ja tiedossa onkin vaikka mitä kivaa.. :-) Niistä kesän suunnitelmista sitten vähän lähempänä lisää.

Mut tuleva viikko menee siis kokeita tehdessä ja seuraavien lukiessa, joten päivityksiä ei mahdollisesti ole tiedossa. Mutta ei hätää! Sitten kun 5. jakso alkaa, niin sitten jatkan päivittelemistä taas :-)

Kesä on jo tuloillaan, joten ei hätää. Tsemppiä vaan, pimeän selkä on jo taitettu! ;-)
~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)