torstai 5. syyskuuta 2013

Jätskihaaste

Mitä kamut?

Viime viikon vaihde oli aika jännä. Maanantain vastaisena yönä jouduin Kysiin päivystykseen, kun mahassa oleva kysta oli puhjennut. Kivut olivat niin kovat, että muutaman tunnin ajan luulin kuolevani. Kipulääkkeet eivät auttaneet ollenkaan, eikä oikein pystynyt olemaan mitenkään päin. Kysta oli tosiaan puhjennut ja sen myötä se on nyt poissa päiväjärjestyksestä (=poissa mielestä.) Loppuyö sitten vietettiin äiskän kanssa Riikan luona.

Maanantaina sitten käytiin kahvilla Coffee Housessa, ostamassa parit farkut Sunnysta, joita olen tarvinnut jo jonkun aikaa. Löysin tosi ihanat tumman siniset korkeavyötäröiset farkut (ensimmäiset sellaiset minulla) ja sitten ihan vaaleansiniset matalavyötäröiset farkut. Oli mukava viettää äiskän kanssa aikaa :-) Tiistaiaamuna vein farkut Riikalle lyhennettäväksi, sillä yleensä kaikista mun farkuista pitää ottaa vähintään 10 cm pois :-)Mitähän muuta tein tiistaina? Tuskin mitään kovin kummoista kun ei ole jäänyt mieleen. No keskiviikkona sitten sain sähköpostia AFS:ltä, liittyen passin kopioon. Se piti skannata ja lähettää toimistolle, jotta he voivat lisätä oikeat tiedot lentoihin liittyen. Tuntuu ihan hullulta! Alle viisi kuukautta lähtöön. Alkaa jo jänskättää kun miettii että eihän tässä loppujen lopuksi ehdi paljon mitään enää tehdä, kun pitää suunnitella tulevaa...


Tänään oli aika hauska päivä, kun ajeltiin iskän kanssa pitkiä matkoja. Myöhemmällä iltapäivällä alettiin molemmat olla jo niin väsyneitä, että päätettiin ostaa kaupasta 10 kappaleen vaniljatikkujäätelöitä, ja syötiin ne sitten matkalla kotiin. Tämähän oli ideana siis erittäin spontaani ja älyvapaa, mutta sellaista se joskus on :-D Meni suunnilleen 20 minuuttia, ja tosiaan jätskinnälkä lähti aika pitkälle. Ei puhuminenkaan ollut sen jälkeen niin yksinkertaista kun suu oli jäässä :-D

Jäätelöhaastiksen eri vaiheita, lattialla olevat paperit ja jäljelle jääneet tikut... :-D Ilman lapsellisuutta elämä olisi aika tylsää!
Meillä menee päivät aika nopsaan iskän kanssa asiakkaissa käydessä. Suunniteltiin tänään että ehkäpä seuraavaksi tulee euron juustohamppari -haaste!? :-D Mene ja tiedä, eihän sitä ikinä tiedä mitä me erittäin-viisaat-ihmiset keksitään. Sen tiedän ainakin, että huomenna on perjantai (!!!!) ja aion ottaa tosi rennon viikonlopun raskaan viikon tasapainottajaksi. Iisii loppuviikkoo kaikille! :-)Psssst! Mua voi seurailla Youtubessa käyttiksellä Vilvettie (väsään näitä Jontte-videoita ihan innoissani :-3)

~ Viivi

4 kommenttia:

 1. hyi hevon helevetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja juuri näillä sanoilla, olen samaa mieltä! :D

   Poista
 2. Onhan niillä ihmisillä pokkaa nikin takaa huudella :DDD vois sitä tulla suoraankin sanomaan asiansa :D

  VastaaPoista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)