maanantai 16. syyskuuta 2013

What does the fox say?

Viivi Vallaton kävi repäisemässä ft. Partyanimals! ;-D

Heti aluksi anteeksi, mulla on vain yksi kuva perjantailta! Ja sekin niin epäselvä, ettei sitä voi tänne laittaa... Mutta me vietettiin siis tosi railakkaat tuparit isolla porukalla, ja tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin. Iltapäivällä pyörittiin kaupungilla Maaritin kanssa, ja myöhemmin hain Veeran skopalla amiskalta. Siinä sitten laittauduttiin ja kuuden maissa suunnattiin sitten tupareihin. Ajelin skootterilla ja tytöt meni linja-autolla. Kun päästiin paikan päälle, niin aika menikin sitten pikakelauksella, ja tapahtumien kulku on jäänyt vähän epäselväksi, mutta ei se ole niin oleellista :-D Testasin myös saunan lauteilla nukkumista (not a good idea.) Aamulla heräsin sohvalta älyttömään meteliin (=rokki huusi korvan juuressa täysillä) ja siinä sitten hiimailin koko aamun ja yritin reipastua kotiinlähtöä varten. Lauantai ja sunnuntai menikin sitten koomatessa kotona ja puuhommia tehdessä.

Tänäänkin on väsyttänyt vielä ihan älyttömästi, eikä mulla kulje ajatus oikein vieläkään kunnolla :-D "Sillä se lähtee millä se tulikin" vaan eipä taida tuo neuvo nyt paljoa auttaa :-D Hahahaha eikä, naurattaa vaan koko ajan joka asia ja jäätää ihan älyttömästi. Toivottavasti alan virkistyä, nimittäin en tiedä miten pitkään jaksan itteeni tämmösenä :-D

Jos totta puhutaan, niin ei minulla ole mitään järkevää sanottavaa, joten on ehkä parempi että lopetan tämän nyt tähän ja palaan asiaan kun on jotain sanottavaakin. Sen verran kyllä tiedän että Boom kah on sellainen biisi, jonka varmaan kaikki paikalla olleet osaa jo ulkoa. Ja ehkä siihen meni jossain vaiheessa hermotkin, mutta ei se mitään, sillä näistä jutuista ne muistot tulee ;-)



.......eikä kukaan varmaan vieläkään tiedä mitä se kettu sanoo ;-D

~ Viivi (Vallaton ;-D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)