keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tanssilattialla polvi liukuu, hei beibi tuu kilistää mun tiukuu

Nyt ihan oikeesti, kuka vie mun päivät!?

Lähtöön on enää 145 päivää.... Ihan älytöntä! Matkakuume sen kun kasvaa, mutta onneksi tässä on kiirettä pitänyt, niin ei ehdi jäädä jumimaan omiin ajatuksiin. Mutta asiasta kukkaruukkuun, lauantai-iltana kotona ollessani aloin selailemaan Youtuben kätköjä niin kuin minulla on usein tapana, ja löysin itseni kuuntelemasta musiikkia 2007 vuoden molemmin puolin. Kamalasti tuli muistoja mieleen (niin hyviä kuin huonojakin) mutta oli ihan virkistävää kuunnella vaihteeksi jotain vähän vanhempaa musiikkia.


 

Sunnuntai meni aika nopeasti, kun leikkasin ruohoja ja sen jälkeen jäin jumimaan tietokoneelle. Sen jälkeen aika on taas liitäny, puoliunessa mennessä. Tiistai-iltapäivänä vietettiin muksaa Maaritin ja Veeran kanssa Maaritin kämpillä, värjättiin hiuksia (Veeran hiukset loppujen lopuksi sitten onnistui) ja juoruttiin kaikkea. Jostain syystä mulla ei ollut kameraa mukana, eikä siitä syystä ole mitään kuvia sieltä. Mutta katseltiin vanhoja valokuvia, joista osan julkaisukelpoiset olen täälläkin jakanut. Oli niin mukavaa!

Perjantaina (wuhuu!!!) ollaan menossa tyttöjen kanssa tuttujen tupareihin. Hehkutusta on ollut ilmassa jo jonkun aikaa, ja sitä kun nyt odottaa näin innolla, niin kyllähän sen tietää miten se menee sitten... ;-D Jospa muistaisin ottaa kameran mukaan jotta saataisiin koottuja kuvia taas tännekin ;-D

Mulla ei tällä kertaa ole mitään muuta kerrottavaa, mutta luultavasti viikonlopun jälkeen olemme taas viisaampia. Mukavaa pikkulauantaita kaikille! :-)

~ Viivi

2 kommenttia:

 1. Nii mikä ton biisin nimi on? Sul o muute kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Poju - Polvi liukuu. Kiitos paljon! :)

   ~ Viivi

   Poista

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)