torstai 22. elokuuta 2013

Elämä ei ole mitään ilman ystäviä

Tsau!

Kylläpä on ollut vaikka minkälaista tapahtumaa viime aikoina... :-D Tämä viikko on mennyt tosi nopsaan töissä, ja unirytmikin on saatu suhteellisen kohdalleen. Tosin en ole välttynyt väärinkäsityksiltä, ja sen seurauksena on jotenkin hölmö olo. Ja kaikki minun puhelimen takia joka ei toimi kunnolla! No mutta onneksi ei mitään sen vakavampaa, vain epäselvyyksiä työjuttujen kanssa.

Anyway oon nähny kavereita, ja ollaan juotu kahveja Maaritilla ja Heidillä, juteltu syvällisiä juttuja ja popitettu hyvää (ja ehkä vähän huonoakin....) musaa. On ollut tosi kivaa, ja ehkä yllättävin juttu oli tällä viikolla se, että onnistuttiin Tanjan ja Heidin kanssa "eksymään" Kuopioon. Ajettiin harhaan yhdessä kohdassa ja vastassa oli umpikuja. No ei siinä sitten muuta kuin u-käännös ja risteyksestä eri suuntaan. Tosin Tanjan kevari meinasi vähän hangoitella, mutta päästiin kuitenkin kunnialla takaisin Heidin kämpille.

Meillä oli hauskaa Heidin kämpillä, ja me pohdittiin, että tuo lintukynä olisi ihan must meidän lukion ruotsinopelle, sillä hänellä on jo monta tuon tapaista kynää, mutta pinkkeinä!
Oon siis majaillu Riikan luona jo useamman päivän, ja kilometrejä on kertynyt Vespaan. Oikeastaan, ajaminen kaupungissa on paljon hauskempaa kuin syrjäseuduilla. Kaupunkielämä on enemmän mun juttu, kuin metsässä yksin oleileminen. On vain niin paljon helpompi nähdä kavereita ja liikkua, että nautin olostani täällä paremmin kuin hyvin.

Veetin huoneessa on ihanan iso pehmoinen jääkarhu :-3 Ja sitten on Reiska-kissa ja Roope ja Tessa. Ruusa-kissa puuttuu kuvasta, koska ei suostunut näyttäytymään kun räpsin näitä kuvia :-D
Ai niin! Ostin Matkuksesta ihanan haalarin, mutta minulla ei ole nyt kuvaa siitä. Sen laitan seuraavaan postaukseen. Tämä nyt oli taas tällainen lyhyempi postaus, mutta ainakin tyhjää parempi, eikös niin? :-)

Se on ihan kohta viikonloppu, joten relatkaa ja nukkukaa pitkään! :-)

 
 
PS. Maarit, kiitos että pelastit mun päivän! ;-D

~ Viivi

2 kommenttia:

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)