lauantai 10. elokuuta 2013

Viimeinen lomaviikko

Moikka! :-)

Viimeinen lomaviikko meni pikakelauksella. Viime viikon sunnuntaina mummini sai vieraakseen sukulaisiamme Ruotsista, kummitätini perheineen. Tämä viikko onkin mennyt sitten siellä häärätessä, ja oikeastaan mitään muuta en ole ehtinytkään tekemään. Kuopiossa ollaan käyty muutamana päivänä, ja Matkuksessa myös, mutta tällä kertaa sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Sovitin kyllä vaikka mitä vaatteita, mutta jostain syystä mikään ei sitten miellyttänyt. Olen kuitenkin laittanut paljon rahaa säästöön Australiaa varten, joten toisaalta ihan hyvä ettei kaikki mene turhiin tavaroihin.

Minullakin on heikot hetkeni.. :-D
Oli tosi mukava nähdä serkkujakin pitkästä aikaa! Juttua riitti ja viime kerrasta olikin pitkä aika, kun tapasimme viimeksi. Ja nyt on varmaan myös yhtä pitkä - jos ei pidempikin - kun lähden Australiaan. Joka tapauksessa, viikko meni liian nopeasti, ja toivottavasti heillä on mukava paluumatka tänään Tukholmaan, kun laiva lähtee iltapäivällä. Minulla ei ole oikein muuta kertomista tästä viikosta, mutta antaa kuvien puhua puolestaan! :-)

Uh, miten surkea laatu Nokialla vaihteeksi... Mutta siinä on tulisia kastikkeita mitä syötiin grillivartaiden kanssa yhtenä päivänä. Petri Nygårdin Onko sulla pokkaa?!! -kastike oli oikeasti tulista! Sitä saa Lidlistä jos joku haluaa välttämättä polttaa suunsa....
Minun pitsa edempänä, äidin taaempana. Käytiin Matkuksessa Bella Roma -nimisessä ravintolassa syömässä.
Mummin tekemää marjapiirakkaa <3

Siinäpä se smiley on taas :-) Kaksi viikkoa ollut nyt.
Siinä se (melkein) onnistunut smokey-eye -meikki! Meikkaaminen ei ole minun vahvinta alaani, mutta kiinnostus on kova ja
sen takia taiteilen vaikka minkälaista meikkiä aina kun ehdin... :-)

Mä lähden maanantaina kouluun yhdeksi päiväksi, ja sitten mulla alkaakin työssäoppimisjakso, ja se kestää noin kaksi kuukautta. Tiedossa on siis suhteellisen leppoista myyntiedustajan & menekinedistäjän duunia. Ottakaa se kouluunpaluu mahdollisimman rennosti, ei se ole niin raskasta oikeasti ;-)



~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)