perjantai 16. elokuuta 2013

"Sun koiraski häpee sua....."

Moro! :-)

Ensimmäinen viikko työssäoppimista takana, ja aika on mennyt tosi nopsaa. Meillä on ollut aika muksaa iskän kanssa, kun ollaan kierretty asiakkaita. Arkeen paluu on ollut toisaalta ihan helpottavaa, kun on saanut rutiinit taas kohdalleen (ja unirytmin varsinkin!)

Ei mulla oikeestaan mitään erikoista kerrottavaa ole, kun nämä päivät menee työssäoppimassa ja iltaisin oon aika väsynyt tekemään yhtään mitään. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä Kuopioon, ja mahdollisesti Matkukseen ja moikkaamaan kavereita pitkästä aikaa. Ajan siis Vespalla sinne, ja toivon mukaan olisi hyviä ilmoja.


Postaukset tällaisina viikkoina on aika köyhiä ja pelkistettyjä, mutta ei huolta! Lupaan tehdä enemmän kertomisen arvoisia asioita. Päivät vain menee pikakelauksella, ja tuntuu että aika lipeää käsistä, ja enkä ehdi hallitsemaan kaikkea. Tosin on jotain hauskaakin ollut, nimittäin Facebookissa ryhmäkeskustelussa Heidin ja Tanjan kanssa ollaan naurettu muun muassa sille, miten sain Asteen Spaceman -biisistä väännettyä vaikka minkälaista versiota, "Kato mie lennän taas, meen läpi seinän, hei beibi voit sie kuvitella mie oon speismään..." :-D Okei, no meidän vitsit on ihan omaa luokkaansa muutenkin... ;-D

Piitu on rairaikoira.... :-D
Näihin kuviin ja tunnelmiin, iisiä viikonloppua! :-)
 
 
 
 
~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)