maanantai 26. elokuuta 2013

Jotain uutta, jotain vanhaa

Heissan! :-)

Viikot kuluvat aikamatkailuna, tuntuu että en ehdi muuta kuin sulkea silmät ja taas on päivä mennyt. 161 päivää lähtöön, alkaa jo pikkuhiljaa tuntua todellisemmalta. Toisinaan tuntuu ettei lähtö lähene ollenkaan, mutta suurimman osan ajasta en ehdi muuta kuin fiilistellä tulevaa. En jaksaisi odottaa kaikkea sitä mitä vaihtovuosi tuo tullessaan! Vielä viikot kuitenkin menevät töissäoppimisessa nopeasti - hyllytän ja opettelen käytännönasioita, joka vaatii tarkkuutta. Hyvä että on vaihtelua.


Eilen tosiaan värjättiin äiskän kanssa mun hiukset, sävynä oli Palisander (ruskea) ja tuli tosi kiva! Siihen jäi siis taas se yritykseni kasvattaa omaa (kamalaa) hiusväriäni takaisin. No ehkä kuitenkin pidän kivaa väriä yllä kuin harmaata hiiripehkoa. Niin! Ostin myös kuivashampoota, joka helpottaa mun päiviä huomattavasti.

Tresemmén kuivashampoo osoittautui ihan hyväksi valinnaksi! Äidin viinereitä, eilistä wokkia ja Piitu tänään :-3
Siinä se ihana haalari minkä ostin New Yorkerista, pyöreesti 30 euroa :-)
Olisin lisännyt vielä yhden hyvän kuvan, mutta kone näköjään teki tiltin sen kanssa, joten säästetäänpäs se sitten seuraavaan kertaan ;-D Keskiviikkona suuntaan sitten Kuopioon taas vaihteeksi, ja jospa sitä ehtisi sitten taas kavereita moikkaamaan. Haluan jo takaisin amiskalle, kun on niin vaivatonta vaan välkillä mennä moikkaamaan kaikkia tyyppejä. No, joulukuussa sitten, kun pitää vielä lukiojaksokin kärvistellä siinä välissä :-D

NOTE: Do I have any readers now who would like to read my texts in English? I was planning to write in English when I leave for Australia, but if I have foreign readers already now, I could write also in English. Let me know if you want so, and please leave comment to the comment box, thank you! :-)

Maanantai on nyt takana, joten tästä eteenpäin viikko menee sujuvasti eteenpäin. Mukavaa työ- ja kouluviikkoa kaikille! :-)


~ Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mielessä? Jätä kommentti! :)